Té veel flessen wijn, dat is een uitspraak die je nooit bij ons zult lezen. Maar soms, heb je een flinke voorraad aan flessen ingeslagen, maar waar moet je ze kwijt? Je wilt ze natuurlijk niet ergens in een kast stoppen of in de schuur leggen, want je wil wel pronken met je geweldige aanwinsten. Dit zijn nieuwe creatieve ideeën om van je wijnflessen een echt kunstwerk te maken.

 

Honinggraad

Deze manier van je wijn tentoonstellen, is eigenlijk erg simpel. Toch zorgt het voor een mooie stijlvolle manier om je huis wat op te leuken! Je kunt hem hangen aan de muur of ergens mooi op de grond laten staan (wel uitkijken dat je er niet tegenaan loopt, want dat zou zonde zijn).

creatieve-ideeen-opbergen-wijn

Keuken

Even eerlijk, dit staat toch geweldig? Het is misschien niet het meest originele idee, maar het maakt je keuken wel echt af. Het is ook erg simpel te maken als je een klein beetje handig bent (of als je partner handig is). Je kan er je favoriete wijn instoppen, of je kiest de allermooiste flessen uit en hangt deze op.

creatieve-ideeen-opbergen-wijn

Cello voor je wijnflessen

Als je van muziek en wijn houdt, is dit de perfecte combinatie. Je kan nu namelijk je wijnflessen kwijt in een cello! Dit is niet al te groot en kan heel makkelijk in de hoek van je kamer staan. Dit kan een geweldig pronkstuk zijn in je huis.

creatieve-ideeen-opbergen-wijn

Wijnvoorraad in een oude boot

Dit is perfect als je huis een beetje een beach vibe heeft. Of als je het gewoon mooi vind, kan het natuurlijk ook. Het trekt meteen de aandacht en is echt een eyecatcher, hier wil je je wijn wel in bewaren. Het beste is, hij is gewoon verkrijgbaar op bol.com!

ideeen-opbergen-wijn

Telefooncel

Als we het over eyecatchers hebben, dan staat deze toch wel bovenaan in de lijst. Een telefooncel, die normaal gesproken in Londen op straat staat, nu gewoon in je woonkamer. Er kan ook nog eens wijn in, double win!

ideeen-opbergen-wijn

Scooter

Als je denkt alles gezien te hebben, dan heb je dit nog niet gezien. Je moet er ruimte voor hebben, dat is waar, maar dit is toch geweldig? Het functioneert als een tafel én kast in één. Hier kan je dingen opzetten én je wijn in opbergen. Één ding is zeker, als je er de ruimte voor hebt en je houdt van wijn, neem deze (bar) dan in huis.

wijnkast