Stranger Things diehards opgelet: breek je spaarpotje, want binnenkort kun je bieden op een huis uit de serie. Die fans moeten wel beschikken over een flinke spaarpot, want de prijs waarvoor het huis de markt op zal gaan, is heel hoog.

Stranger Things Creel huis
Bron: Stranger Things

Stranger Things-huis

Wie het aandurft na de doodenge praktijken in de serie, kan binnenkort op het Creel-huis bieden. Ja, het horrorpand uit seizoen vier. Het huis is in 1882 gebouwd als gastenverblijf om dienst te kunnen doen als bed and breakfast. Daar kan B&B Vol Liefde écht niet tegenop. Het huis in het Amerikaanse Rome werd door de huidige eigenaar in 2019 gekocht voor 350.000 dollar. Mede dankzij de serie is de prijs flink gestegen, maar dat vertellen we zo wel.

Het huis beschikt over zes slaapkamers en vijf badkamers. Wat je met ál die badkamers moet doen weten we ook niet, maar het is het officiele Creel-house. Geweldig toch? Een historisch en iconisch pand waar je al de kriebels van krijgt als je ernaar kijkt. Laat staan als je daar binnen staat… of slaapt. Creepy!

Even sparen

Als je het aandurft, is dit hét huis van je dromen. Voor zo’n gigantisch huis is 3,5 ton natuurlijk geen geld, vergeleken met wat je in Nederland voor dat geld zou krijgen. Maar je kan je voorstellen dat het huis veel en veel meer waarde heeft gekregen. En terecht, de cast van Stranger Things heeft daar opgenomen! Dat is toch een droom voor iedere Stranger Things-fan? Houd je vast of begin nu al met sparen want het horrorpand zal voor 1,5 miljoen dollar op de markt staan.