Heb je last van een droge huid en ben je op zoek naar een voedend masker dat echt werkt? Volgens TikTokkers is het absoluut de moeite waard om de crème van La Roche-Posay als een masker toe te voegen aan je skincare routine.

creme van La Roche Posay
Bron: La Roche Posay

Goede huidverzorging

Als het aankomt op huidverzorging, is het voor iedereen een grote zoektocht. Niet zo gek, want geen enkele huid is hetzelfde, dus het is nu eenmaal een uitdaging om producten te vinden die precies geven wat jouw huid nodig heeft. Gelukkig draait alles tegenwoordig om skincare en vliegen daardoor de tips je om de oren. Op TikTok delen duizenden mensen dagelijks hun favorieten. Ook wij zijn inmiddels expert op het gebied van huidverzorging. Wij zoeken namelijk regelmatig naar de beste producten die jouw leven nét een tikkeltje beter gaan maken.

Zo weten wij je bijvoorbeeld te vertellen welke handcrèmes onmisbaar zijn in de winter én zijn wij ook helemaal in to Korean Skincare, omdat dit voor veel mensen ontzettend goed werkt. Ieder stukje van je huid wil je goed verzorgen, en het is daarom ontzettend fijn dat de keuze reuze is.

Crème van La Roche Posay

Nu is er weer zo’n pareltje van een product voorbij gekomen, welke je zeker even moet onthouden. Het gaat om de La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5. Hij is specifiek voor een gevoelige huid, maar kan in veel andere gevallen ook gebruikt worden. De veelzijdige zalf is een perfect product om je geïrriteerde huid te kalmeren wanneer je hier veel last van hebt. Daarnaast herstelt het je huid, waardoor de huidbarrière meteen versterkt vanaf dat je begint met smeren. Verder voedt het je huid ook nog met mineralen als koper en zink om een echte boost te geven.

Sowieso is dit product dus ideaal als je last hebt van huidproblemen. Het maakt overigens ook niet uit waar je deze zalf aanbrengt. Over je hele lichaam is het een fijn product om te herstellen. Het is echt gemaakt om jouw huid weer helemaal op te frissen en dat doe je door de zalf één tot twee keer op een dag aan te brengen en goed in te laten trekken.

TikTok tip

Toch blijkt de crème van La Roche Posay meer voordelen te hebben voor je huid. Als we TikTokkers moeten geloven, is hij ook perfect in te zetten als een masker. Enne, voornamelijk als je veel struggelt met acne, kan dit product wonderen doen.

@selinadasilvaa A forever thing, because it is literally the best 💗✨ #glassskin #foryou #cicaplastbaumeb5 #larocheposay #skinhacks #skintok #larochecicaplast #babyskin ♬ yes and – chan


Daarnaast kan het voor mensen met een extreem droge huid op hun gezicht ook veel goeds doen. Heb jij bijvoorbeeld veel last van droge plekjes, kloofjes of uitslag door de lage temperaturen en droge lucht? Breng dan dit product ook eens aan om te testen of het voor jou ook wonderen doet!

@natalie_oneillll The hack that changed my nose👇 First thing’s first, you can’t get rid of sebaceous filaments entirely, so stop trying to totally eradicate them. They’re a natural part of the face which, like pores, can only be managed rather than removed. WHY IT WORKS: I stumbled upon this hack of applying a tiny bit of La Roche Posay Cicaplast on the tip and sides of my nose by accident, but I had a theory. The theory is that hydration > exfoliation for many skin issues. Hydrated pores appear less dilated, I felt this could be the same for sebaceous filaments – and it works! THE METHOD: All you need to do is apply a tiny bit of cicaplast to your nose after the rest of your evening skincare has sunk in a bit. I don’t recommend using Cicaplast on the rest of your face if you’re acne or clog prone. If you wanna read the extended version of this tip, check out my blog x #sebaceousfilaments #blackheadsremoval #blackheadsonnose #pimplepopper #skincarehack ♬ 3 strikes – luu