We hebben het tegenwoordig allemaal druk. We proberen zo veel meer op één dag voor elkaar te krijgen dan daadwerkelijk mogelijk is waardoor we constant in de weer zijn en amper de tijd nemen voor wat rust en ontspanning. Én in alle drukte zorgen we toch ook wel iets minder goed voor onszelf en zijn er bepaalde dingen waar we amper tot geen aandacht meer aan besteden. Zoals bijvoorbeeld goed eten. Nou hebben wij een tip die daarbij heel goed gaat helpen mocht je het altijd “druk” hebben.

drukte eten bezorgen FEM FEM

Ben jij van het soort dat liever na een drukke dag een app opent om even eten te laten bezorgen omdat je geen zin hebt om boodschappen in huis te halen en voor jezelf te koken? We snappen het wel hoor, maar wat nou als je alle producten om een lekkere maaltijd te maken al in huis hebt?

Meet Crisp

Online boodschappen doen is nog nooit zo makkelijk geweest. En laten we vooral ook niet vergeten: van hoge kwaliteit. Crisp is een online supermarkt met alleen maar verse producten die seizoensgebonden zijn én goed geprijsd. Het is ook nog eens de eerste app-only verssupermarkt van het land waardoor je dus makkelijk whenever, wherever een bestelling kan plaatsen. Crisp vindt dat iedereen in Nederland lekker, goed én vers moet kunnen eten dus daarom: zes dagen per week voor 22:00 besteld, de volgende avond binnen een 1-uurs tijdvak in huis.

Knettervers

Met meer dan 350 verschillende leveranciers heb je een ruim assortiment in groeten, fruit, verse vis, handgemaakte pasta’s, meer dan zestig kazen, tachtig wijnen, knapperige croissants en award-winning pannenkoeken. Dus heb je toevallig ontiegelijk veel zin in een worstenbroodje uit Brabant? Dan kan zelfs dát voor je geregeld worden. Of heb je een enorme craving voor Zeeuwse mosselen? Ook dat kan je de volgende dag op tafel hebben staan. Afijn, niet alleen het eten is vers, maar Crisp probeert ook zo duurzaam mogelijk te zijn en dus wordt er opgelet dat er zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van plastic en dat er zo veel mogelijk wordt gerecycled.

Afijn, vanaf heden heb je nooit meer een excuus om niet goed voor jezelf te zorgen en lekker te eten. Boodschappen doen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest…