Of je nu fan bent of niet, de Crocs zijn back! Wij vinden ze eerlijk gezegd foeilelijk maar deze stappers zijn dus weer helemaal hot. Ze zijn zelfs al gespot bij menig celeb!

De cros zijn weer helemaal hip

Hoe weten we of iets in de mode is? Als celebs het dragen natuurlijk! We zagen deze opvallende schoenen al bij verschillende beroemdheden als Justin Bieber, Kendall Jenner en zelfs Post Malone. Acteur Nicholas Braun droeg ze zelfs op de rode loper van de Emmy’s. Balenciaga pikte deze trend meteen op en kwam met een rentree van de Crocs tijdens New York Fashion Week 2021.

Verschillende sooten

We kennen natuurlijk allemaal de basic Crocs in de kleuren roze, grijs, rood, blauw, geel en noem maar op. Het merk komt nu met een heleboel nieuwe kleuren en designs zodat je een paar hebt voor bij iedere outfit. Er zijn zelfs exemplaren met tye die design en pastelkleuren.

Het schoenenmerk heeft ook een samenwerking met Star Wars the Mandalorian en Beams. Er is dus voor ieder wat wils!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Crocs Shoes (@crocs)

Jibbitz (de charms op de Crocs)

En dan heb je natuurlijk nog de ‘Jibbitz’. En voor wie denkt, huh waar hebben jullie het over? Dat zijn de charms waar je je Crocs mee kunt opvrolijken! Zo kun je je eigen design maken en heb je een unieke schoen! Het schoenenmerk heeft niet stilgezeten en heeft naast alle nieuwe kleuren en Jibbitz ook een eigen sokkenlijn uitgebracht. Nu kun je helemaal in stijl de herfst door. Wel uitkijken voor natte voeten natuurlijk ;).


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Crocs Shoes (@crocs)

Lees ook: Modetrend: sokken in sandalen lijken weer helemaal in te zijn