Last van opgekropte frustraties en woede? Je bent waarschijnlijk niet de enigste, maar wij hebben de oplossing! Je kunt een cursus ‘krijsen’ volgen om van je frustraties af te komen.

Instagram: juliescottsings
Instagram: juliescottsings

Cursus ‘krijsen’

Een cursus krijsen? Ja, je hoort het goed! Schreeuw als je frustraties en woede bij elkaar bij deze cursus en begin je dag goed.

Krijsen aan zee

De oprichter van de cursus is Julie Scott. Julie is zangeres en geeft haar emoties graag weer doormiddel van haar stem. “Ik weet als zangeres uit eigen ervaring hoe ongelooflijk helend en verrijkend het kan zijn om een stem te geven aan je diepste emoties. Daarom bedacht ik een lichtelijk gestoord plan: krijsen aan zee. Het leek me echter niet zo’n goed plan om dit in mijn eentje te gaan doen. Daarom besloot ik om er een evenement van te maken op social media.”, schrijft ze op haar website.

De cursus

Maar hoe ziet de cursus er uit? Iedere dag staat Julie op het strand om 8 uur ’s ochtends. Als eerst helpt ze iedereen om zijn of haar stem op te warmen. Dit kan door middel van het neuriën van een liedje, maar soms rennen ze ook als een soort voetbalhooligans over het strand. Is je stem opgewarmd? Mooi, dan kan het krijsen beginnen. 5 minuten lang schreeuwen ze naar de golven. En goed nieuws: het is helemaal gratis.

Rage room

Dit is niet de eerste keer dat we zoiets voorbij zagen komen. Eerder zagen we al de rage room voorbij komen. Dit is een kamer die je kan huren, om vervolgens alles wat er staat te vernielen. Heerlijk om al je frustraties er uit te schreeuwen en te slaan.

Lees ook: Dit zijn de absolute frustraties als je ’s avonds gaat stappen.