Vrouwen hechten veel waarde aan hun uiterlijk, maar er is één probleem: we komen vaak tijd tekort. In een gehaaste levensstijl kost het veel tijd om ’s ochtends uitgebreid je make-up te moeten doen. Tóch willen we er gedurende de dag mooi uitzien en make-up weet ons daar altijd een handje bij te helpen. Wat we nodig hebben is een snelle, eenvoudige en alledaagse look die ervoor zorgt dat we er de rest van de dag goed uitzien.

femfem-makeup-daily

Begin met CC cream

’s Ochtends heb je natuurlijk producten nodig die je gemakkelijk kunt aanbrengen, zodat je tijd kunt besparen. Daarom is CC cream jouw redder in nood. Het is een geweldig alternatief voor zwaardere foundations, omdat je hier een natuurlijke, alledaagse look mee creëert. Precies wat je nodig hebt tijdens een dagje op kantoor.

Zorg ervoor dat je make-up blijft zitten

Om ervoor te zorgen dat je make-up aan het einde van de dag nog steeds goed zit, kun je gebruik maken van een fixing spray. Deze zorgt ervoor dat je make-up langer op z’n plek blijft zitten en geeft een natuurlijk effect. Het is de finishing touch die je gebruikt na het aanbrengen van je make-up.

Less is more

“Less is more” is zeker van toepassing op een dagelijkse make-up look. Als jij naar je werk gaat, hoef je natuurlijk niet zwaar opgemaakt te worden. Zorg er juist voor dat het subtiel en natuurlijk is. Kies dus voor een neutrale oogschaduw, eyeliner en een beetje mascara. Meer heb je niet nodig!

Ga voor een klein make-up tasje

Vaak heb je niet genoeg ruimte in je handtas voor je hele make-up collectie, dus zorg voor een klein make-up tasje met essentiële producten. Nog beter: multifunctionele producten. Zo zijn er make-up producten die meerdere functies tegelijk hebben en dat bespaart meteen weer ruimte in je tas.

Neutrale lipstick

Sommige lipsticks blijven de hele dag zitten, maar drogen je lippen wel een beetje uit. Als je dit wil voorkomen, is het verstandig om een hydraterende variant te kiezen. Om je dagelijkse look af te maken, kun je het beste voor een lichte tint gaan.

natural-makeup-femfem

Ook weinig tijd voor je haar? Check dan deze snelle kapsels.