Daisy Piras en Luca Borsato besloten vorige week een punt achter hun relatie te zetten. Nadat er op meerdere juice-kanalen geruchten klonken over Luca en zijn interesse in andere ladies, deelde Daisy al gauw dat zij en Luca niet meer samen waren. Nu laat Daisy weten dat deze breuk haar behoorlijk zwaar valt.

Daisy Piras Luca Borsato
Bron: @daisypirasxo

Geen eetlust meer

Nadat bekend werd dat Luca Borsato zich schuldig maakte aan ontrouw – en hij dit zelf via Instagram bevestigde – ging het niet goed met Daisy. Via Instagram laat ze weten ‘niet oké’ te zijn, sinds de twee uit elkaar zijn. In een vragenrondje op Instagram vraagt een volger hoe het met Daisy gaat, waarop ze een eerlijk antwoord geeft.

“Ik drink al een week nog geen liter water per dag, in plaats van mijn standaard twee of drie liter”, begint ze haar verhaal. “Ik heb geen zin om te sporten en geen zin om te koken. Ik eet magnums die ik normaal gesproken nooit zou kopen door de calorieën en ik ben moe.”

‘Ik ben niet oké’

Daisy vervolgt haar verhaal door te vertellen dat het niet goed met haar gaat. “Voor de rest heb ik af en toe een boos momentje, maar voornamelijk ben ik gewoon moe. Je kan dus wel stellen dat ik niet oké ben”, legt ze verder uit.

Daisy Piras
Bron: @daisypiras

Reactie Luca

Het moge duidelijk zijn dat Daisy de breuk nog niet heeft verwerkt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de dingen die Luca tijdens zijn relatie met Daisy heeft gedaan. “Het keer op keer overschrijvend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets dat schandalig is en ik nooit had mogen doen”, schreef Luca op Instagram. “Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor. We houden zielsveel van elkaar, maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen.”