Op Instagram deelt Daisy Piras, de ex van Luca Borsato, een schokkend bericht. “Ik heb afgelopen week iets heel heftigs meegemaakt”, schrijft ze in een Story.

Daisy Piras schokkend bericht
Bron: @daisypirasx

Lovestory

De meeste mensen herkennen Daisy Piras van haar deelname aan Temptation Island. Hier deed ze niet mee als koppel maar als verleidster. Na haar deelname leerde ze Luca Borsato kennen, de zoon van Marco Borsato. Tijdens een Q&A op Instagram vertelt ze een tijdje geleden dat zij degene was die de eerste stap maakte. She slided in his dm. Met succes, want Luca viel gelijk als een blok voor haar.

Daisy Piras Luca Borsato uit elkaar
Bron: @daisypirasx

Tijdens hun eenjarige jubileum, verklaarde Luca zijn liefde via een Instagram Story. Hij plaatste foto’s van de twee samen en schreef: ”Klinkt gek. Maar ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn. Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel”, gaat Luca verder. ”Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd.” Cute, maar dezelfde maand kwam Daisy erachter dat Luca zich ook met andere dames bezighield.

Vreemdgegaan

Luca ging niet fysiek vreemd, maar had volgens Daisy veel contact met andere dames. “Hij heeft maandenlang contact gehad met andere vrouwen. Echt contact dat niet kan.” Daisy is er ook tot de dag van vandaag kapot van.

“Ik drink al een week nog geen liter water per dag, in plaats van mijn standaard twee of drie liter”, deelde ze via Instagram toen een volger vroeg hoe het met haar ging. “Ik heb geen zin om te sporten en geen zin om te koken. Ik eet magnums die ik normaal gesproken nooit zou kopen door de calorieën en ik ben moe.”

Schokkend bericht

Vanochtend deelde Daisy een heftig bericht op haar Instagram verhaal. “Hoi lieve allemaal”, begint ze. “Ik heb afgelopen week iets heel heftigs meegemaakt. Iets waardoor ik psychologische hulp voor nodig heb”, vervolgt ze. Daisy schrijft om die reden niet te reageren op berichtjes en mailtjes. “Ik heb inmiddels hulp, maar wacht nog op een plek bij mijn eigen psycholoog.”

Ze vertelt in goede handen te zijn en dat haar moeder en broer haar ’s nachts direct hebben opgehaald. “Ik reageer vanzelf weer, voor nu heb ik even geen energie om te praten en werken”, sluit ze af. Wat er is gebeurd, weten we niet, maar het klinkt niet goed. Zal dit te maken hebben met de kleine Borsato? We don’t know…

Daisy Piras Instagram
Bron: @daisypirasx