Daisy Piras en Luca Borsato zijn al een tijdje uit elkaar, maar alle drama tussen de twee is nog lang niet opgelost. Zo heeft Daisy op haar Instagram naar ex-liefje Luca uitgehaald. Enne, niet zo een klein beetje ook. Ze maakt wel erg duidelijk wie er sterk in de schoenen staat…

Daisy Piras Luca Borsato relatie
Bron: @daisypirasxo

Uit elkaar

De meeste mensen herkennen Daisy Piras van haar deelname aan Temptation Island. Hier deed ze niet mee als koppel maar als verleidster. Na haar deelname leerde ze Luca Borsato kennen, de zoon van Marco Borsato. Tijdens een Q&A op Instagram vertelt ze een tijdje geleden dat zij degene was die de eerste stap maakte. She slided in his dm. Met succes, want Luca viel gelijk als een blok voor haar.

Tijdens hun eenjarige jubileum, verklaarde Luca zijn liefde via een Instagram Story. Hij plaatste foto’s van de twee samen en schreef: ”Klinkt gek. Maar ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn. Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel”, gaat Luca verder. ”Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dicht bij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd.” Cute, maar dezelfde maand kwam Daisy erachter dat Luca zich ook met andere dames bezighield.

Daisy Piras Luca Borsato relatie
Bron: @daisypirasx

Luca ging niet fysiek vreemd, maar had volgens Daisy veel contact met andere dames.“Hij heeft maandenlang contact gehad met andere vrouwen. Echt contact dat niet kan.” Eén of twee keer vreemdgaan vindt Daisy dan ook minder erg. “Dat is een momentopname, dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt.”

‘Ik verdiende gewoon beter’

Hoewel ze nu al een tijdje uit elkaar zijn, praat Daisy nog vaak over de break-up. Vooral wanneer er vragen gesteld worden over de relatiebreuk. Zo vroeg een volger het volgende: “Hoe heb jij het gedaan toen het uit ging tussen jullie? Het is nu uit en ik heb zo enorm veel verdriet”. Op de vraag van de volger reageert Daisy met een sneer naar haar ex. “Mijn situatie is denk ik niet vergelijkbaar. Ik verdiende gewoon beter”, schrijft ze. Oei!

Anyways, eten helpt bij mij altijd! Toetjes for life“, schrijft ze verder. “Voor de rest: focus op jezelf, je gaat echt nog wel iemand anders tegenkomen ook al voelt dat nu niet zo. Uiteindelijk komt alles goed”, eindigt Daisy met haar big sister advice. 

Bron: @daisypirasxo