Je zou het bijna niet verwachten, maar heel soms vinden deelnemer van Ex on the Beach: Double Dutch liefde bij elkaar. Taier en Lakeisha zijn hier het perfecte voorbeeld van. Zij zagen elkaar tijdens het programma al zitten en dit gevoel was ook na de opnames nog aanwezig. Sterker nog, de twee hebben nu officieel een relatie met elkaar.

Samen op vakantie

Taier en Lakeisha werden in de laatste aflevering van EOTB steeds closer. De meiden mochten met elkaar op date en de vonken spatten er vanaf. In Nederland wilden de twee hun fling verder onderzoeken en dat is zeker gelukt. Niet alleen in Nederland gingen de twee op onderzoek uit, want de EOTB-sterren zijn ook samen op vakantie geweest.

Gespot op Instagram

Een aantal juicekanalen hadden al in de gaten dat de Taier en Lakeisha elkaar wel zagen zitten, maar dat werd door de meiden zelf nog niet bevestigd. Tot de twee afgelopen weekend een foto deelden op Instagram. “I licked it, so it’s mine. Mijn wifey“, schreef Taier bij een intiem kiekje van haar en Lakeisha.

Ook Lakeisha deelt een foto op haar Instagram tijdens de Gay Pride die het afgelopen weekend in Amsterdam plaatsvond. “It’s official. Mijn liefste wifey”, schreef ze bij de foto. How cute.

Bron: @cococharel

 

De liefde hangt duidelijk in de lucht, want ook op TikTok posten de twee een hoop verliefde content.

@cococharel 🤔😏 @Taier #EOTB #EOTBDD #MTV ♬ i wanna kiss you – evie