Je zou het niet verwachten, maar Harrie Snijders is op zoek naar echte liefde. In zijn gloednieuwe datingshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat Harrie op zoek naar een nieuwe dame in zijn leven. Benieuwd welke vrouwen er aan het programma meedoen? Wij stellen ze aan je voor.

Harrie datingshow vrouwen liefde
Bron: TLC

Daten op het kamp

Harrie maakte onlangs zijn intrede in de EOTB-villa als ‘king of the villa’ en wist hier weer een flinke indruk achter te laten. Toch heeft hij, ondanks alle vrouwen om zich heen, nog geen liefde gevonden. En daar gaan TLC en discovery+ de realityster nu een handje bij helpen. In de nieuwe datingshow gaat Harrie op zoek naar onvoorwaardelijke liefde. Aan dit programma doen zestien dames mee die graag het hart van Harrie de Hengst willen veroveren.

Deze vrouwen doen mee

Maar liefst zestien dames gaan proberen het hart van Harrie voor zich te winnen. Zij zullen niet alleen door Harrie, maar ook door een groot deel van de familie goedgekeurd moeten worden. Het is dan ook niet gek dat Harries oma, zus, moeder en vader aanwezig zijn in deze nieuwe show. Zij gaan Harrie namelijk helpen beslissen wie er met zijn hart vandoor gaat.

Wij zijn héél benieuwd of er iemand tussenzit die Harrie aka Harrie de Hengst kan temmen. Je bekijkt het vanaf 11 augustus om 20.30 uur wekelijks op TLC of via discovery+. Deze ladies zien een relatie met Harrie wel zitten en gaan we terugzien in het gloednieuwe programma:

Bron: TLC