Het zou natuurlijk geen geslaagd seizoen van Tempation Island zijn, als er niet een paar deelnemers het met elkaar aan de stok zouden hebben. Misschien wel het bekendste duo: Gregory en Daryl. De twee mannen hebben besloten het uit te vechten in de ring van het bekende programma Boxing Influencers. Zou Karina voor team Greg of team Daryl zijn?

Is het gras groener?

Na zeven jaar met Gregory te zijn geweest gooide Karina in Temptation Island: Love or Leave als eerste de handdoek in de ring. Karina wilde vooral weten of het gras groener zou zijn aan de overkant. Even was er nog hoop voor Greg, maar toen maakte ze een slippertje met rivaal Daryl – en dat was de druppel. Uiteindelijk kreeg Karina spijt en kwam ze terug op haar eerdere vraag met als passend antwoord: ‘Het gras is groener daar waar je het water geeft’. Hiermee doelt ze op haar relatie met Greg en dat ze er meer energie in had moeten steken.

Greg versus Daryl

Na eerst beiden te hebben gevochten om de aandacht en liefde van Karina in ‘Temptation Island: Love or Leave’, nemen Gregory en Daryl het nu wéér tegen elkaar op tijdens een speciale editie van ‘Boxing Influencers’. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt via Instagram.

Ultieme Tempa Battle

Het gevecht, dat op zaterdag 29 mei plaatsvindt, staat nu al bekend als ‘De Ultieme Tempa Battle’. En het blijkt een heuse Temptation-reünie te worden, want ook Sonny stapt volgende maand de ring in – zonder zijwieltjes, naar verluidt. De confrontatie tussen Gregory en Daryl is via een livestream te volgen.

Wie denk jij dat er uiteindelijk met de winst vandoor gaat? Team Greg of Team Daryl?