Heb jij wel weer zin in een leuke date met je partner, maar ben je een beetje inspiratieloos? Dan is dit misschien hét moment om af te gaan op de wijsheid van de sterren. Volgens je sterrenbeeld past deze date-activiteit namelijk het beste bij jou.

De beste date-activiteit volgens je sterrenbeeld

Het is altijd goed om te blijven daten met je lover, maar het wordt na een tijdje toch wat lastig om leuke dingen te blijven bedenken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Geen zorgen. Wij vertellen je welke date-activiteit het beste past bij jou als we kijken naar de sterrenbeelden.

date-activiteit
Bron: Pinterest

Waterman

Wat betreft ons kun jij het beste gaan voor een vrijwilligersactie met je lover. Ga bijvoorbeeld samen de hondjes uitlaten van je oude buurvrouw óf zorg samen voor de dieren van de kinderboerderij. Het zit in jouw aard om zó je steentje bij te dragen.

Vissen

Je maakt Vissen niet gelukkiger dan met een simpele thee of koffie date. Samen een drankje doen en eindeloos kletsen met elkaar over jullie voorkeuren op het gebied van muziek of andere interesses.

Ram

Een Ram is ietwat competitief aangelegd en zal er dus altijd voor zorgen dat hij of zij dé nummer één is. Een date vol met spelletjes is dan ook ideaal voor een Ram. Dat kan thuis met een bordspel, maar eigenlijk is een tripje naar een arcade nog beter.

Stier

Geen ander sterrenbeeld is zo opzoek naar rust. Een actieve date is dan ook een no go voor een Stier. Een picknick daarentegen is een veel beter idee! Lekker snacken op een zacht kleed in het zonnetje is een ultiem geniemoment voor een Stier.

date-activiteit
Bron: Pinterest

Tweeling

Een Tweeling is natuurlijk mega nieuwsgierig en altijd op zoek naar een uitdaging. De beste date voor een tweeling is dan ook hetgeen wat hem of haar écht tot het gaatje laat gaan: een escape room. Een Tweeling wordt mega blij van zo’n avontuur, waarbij ze voornamelijk bezig zullen zijn met het oplossen van problemen.

Kreeft

Een Kreeft vindt het vooral belangrijk dat hij of zij zich ergens op zijn of haar gemak voelt en blijft daarom het liefst lekker thuis tijdens een date. Met een cosy filmavondje maak je een Kreeft zielsgelukkig.

Leeuw

Een Leeuw staat graag in het middelpunt van de aandacht en is eigenlijk gewoon een echte entertainer. Een avondje karaoke zingen is dan ook hét moment voor een Leeuw om de show te stelen en dus de perfecte date.

Maagd

Een Maagd houdt ervan om praktisch bezig te zijn en creativiteit te gebruiken. Een workshop schilderen of pottenbakken is daarom perfect voor een Maagd. Daarnaast is dit ook nog eens hét moment om te werken aan hun perfectionisme. Het hoeft namelijk niet altijd perfect en tijdens deze workshop leer je dit!

date-activiteit

Weegschaal

Een Weegschaal waardeert de kleine dingen in het leven en kan juist daarom zo genieten van kunst. Je maakt een Weegschaal dan ook enorm gelukkig met een date naar een museum waar hij of zij uren rond kan lopen en kan genieten van de dingen die er te zien zijn.

Schorpioen

Een Schorpioen komt graag alles over je te weten en vindt het daarom prima om de hele date door te kletsen en je honderden vragen te stellen. De ideale date van een Schorpioen bestaat dan ook uit het spelen van een vragenspel.

Boogschutter

Een Boogschutter gaat graag de hort op om zo veel mogelijk te ontdekken. Een fietsdate door een grote stad is dan ook perfect voor deze persoon. Eindeloos dwalen door de straten en alles in je opnemen. Dat is precies waar een Boogschutter mega gelukkig van wordt.

Steenbok

Een Steenbok is het meest gefocust van alle sterrenbeelden en houdt wel van een spelletje of puzzeltje. Een spel als Trivia is dan ook de perfecte date-activiteit voor een Steenbok!

date-activiteit
Bron: Pinterest

Lees ook: 7x goedkope date ideeën voor jou en je lover