De zoektocht naar de ware liefde gaat niet altijd alleen maar over rozen. Daten kan ontzettend leuk zijn, maar ook heel veel nadelen met zich meebrengen. Als je op vrouwen valt kom je vaak ontzettend rare dingen tegen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet; dit zijn de raarste dingen als je date als lesbienne.

Instagram tringsby
Instagram tringsby

Wat zijn de raarste dingen als je date als lesbienne?

Daten als lesbienne kan heel lastig zijn. Misschien herken je onderstaande punten wel.

Trio

Niet elke lesbische vrouw staat open voor een trio, net zoals niet iedere hetero open staat voor een trio. Toch krijgen lesbische vrouwen vaak de vraag of ze een trio willen. Was je enkel op zoek naar één leuke vrouw, krijg je er twee terug waarvan 1 een man. No thanks.

Mannen die je niet geloven

Het komt voor dat mannen zo vol van zichzelf zijn dat ze denken een meisje te kunnen overtuigen. Slecht nieuws voor hem, dat gaat niet gebeuren. Je geaardheid is geen keuze, net zoals hij op vrouwen valt. Zelfs in de online date wereld komt het voor. Dacht je eindelijk een man van je afgeschud te hebben, probeert hij het nóg een keer. Maar dit keer met een pikante foto, die je echt liever niet had gezien.

Vrouwen die al bezet zijn

Zit je te flirten met een vrouw aan de bar en durf je eindelijk de move te maken, blijkt ze al bezet te zijn. Ze was gewoon nieuwsgierig naar jou, en gaf daarom de verkeerde signalen af..

Vrouwen die veel te snel gaan

Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen emotioneler zijn. Daardoor willen ze ook sneller intiem zijn op emotioneel vlak. Als je met een lesbienne date kan het maar zo zijn dat je veel sneller gaat dan normaal. ‘Ik hou van je’ op de eerste date, samenwonen na paar weken, je hoort het zo gek nog niet. Doe vooral alles in een tempo waar jij je goed bij voelt!

Mannen die zich voordoen als lesbienne

Net als bij hetero’s wordt er een hoop gecatfished in de date wereld van lesbienne’s. Maar dit keer doet een man zich niet anders voor, maar doet een man zich als vrouw voor. Ehmm, wat? Dit gebeurd dus echt. Zorg er altijd voor dat je niet zomaar met iemand afspreekt, check altijd waar je terecht komt! Tip; ga videobellen, zo zie je meteen hoe iemand is.

Lees ook: 7 signalen dat je met een player aan het daten bent