Ben jij dit weekend op de Veluwe te vinden in de stad die we allemaal kenen van de bekende verzekeringsbedrijf, dan hebben we een lijst met plekken die je absoluut niet mag missen. Zo heeft Apeldoorn veel fijne plekken om eventjes een kopje koffie te drinken, plekken om te eten en ja, ze hebben zelfs een strand. Wij laten jullie met alle liefde de leukste plekjes even zien.

Soap Apeldoorn

Soap Apeldoorn zit op het industriële Zwitsalterrein is nog niet zo lang open, maar is nu al een groot succes.  Dit is wat Apeldoorn nodig had: een unieke plek met een stadstrand tegen het Apeldoorns kanaal aan. En ja, er ligt daadwerkelijk zand mét palmbomen, dus met het gevoel alsof je op een tropisch eiland zit, kun je genieten van het lekkere eten.

  • Vlijtseweg 100

Klein Berlijn

Klein maar fijn zullen we maar zeggen, toch? Klein Berlijn zit in het centrum van Apeldoorn. Dit urban vintage tentje is qua interieur niet alleen mega hip, ook ziet het eten er zeker niet verkeerd uit. Klein Berlijn is dé plek waar je moet zijn als je gluten-, lactose- en suikervrij wilt eten.

  • Hoofdstraat 34
View this post on Instagram

Diner tijd🍽🍽

A post shared by Klein Berlijn (@kleinberlijn.apeldoorn) on

Schenkers

Voor het interieur alleen al wil je naar Schenkers. Schenkers is dé ideale plek voor een koffiedate. Je hebt hier een assortiment aan specialty koffies, huisgemaakt gebak en de beste burgers. Een goeie plek om elkaar wat beter te leren kennen én natuurlijk om te genieten van de huisgemaakte koffie.

  • Van Kinsbergenstraat 8A

Eetcafé Fijn

In de kelder van het Oude Raadhuis in het centrum van Apeldoorn vindt je Eetcafé Fijn. Alles is hier mogelijk: van borrelen, uitgebreid of snel lunchen tot aan de lekkerste (borrel)hapjes. Net zoals Klein Berlijn heeft het een urban en vintage uitstraling en is zeker een leuk plekje om wat te gaan eten.

  • Raadhuisplein 8

Het Stadscafé

De laatste, maar zeker niet de minste: Het Stadscafé. Dit leuke cafeetje zit midden in het centrum van Apeldoorn en een heerlijke plek om te relaxen. Én te genieten van de zon.

  • Nieuwstraat 295

Ben je dit weekend niet in Apeldoorn? Dit zijn de leukste plekken om te daten in Rotterdam.