Lukt het maar niet in de liefde? Weiger je een dating app te gebruiken omdat je het toch allemaal iets te spannend vind? Nou, wij hebben een app voor je gevonden waarbij je hopelijk je ware liefde kan vinden en je hoeft er zelf helemaal niks voor te doen. Het lot van jouw liefdesleven ligt namelijk in de handen van je vrienden.

dating app liefdesleven FEM FEM

Ship dating app

Hoe het werkt is simpel. Het is zo goed als hetzelfde als elk ander dating app maar ditmaal heb je zelf geen controle over je eigen profiel en de profielen die je liket want dat laat je allemaal aan je vrienden over. En dan is het natuurlijk wel hopen dat je vrienden het beste voor je willen en niet telkens dates voor je regelen met mensen waarvan ze weten dat het eigenlijk helemaal niks voor je is.

Je geeft van te voren aan je vrienden aan wat je zoekt in een partner en laat hun al het werk doen. Ze swipen, maken contact, regelen een date en eigenlijk moet je het ook zo zien: je kan zelf nooit een blauwtje lopen omdat jij niet bewust bent van wat er allemaal gebeurt omdat het iemand anders is die al het werk voor je doet. Jij hoeft alleen aanwezig te zijn op de afgesproken plek voor een date en als je vrienden je heel goed kennen, hebben ze vast een leuke date voor je geregeld.

ship dating app FEM FEM Ship dating app 2 FEM FEM

Kortom, ben je het swipen zelf beu of durf je het niet, dan is deze app een prima alternatief.

Happy dating! 

Lees ook: dit is wat je moet doen om meer succes te hebben op dating apps.

Update: de app is nóg niet verkrijgbaar in Nederland maar we houden jullie op de hoogte.