Met je broer of zus op een eerste date: het lijkt ons behoorlijk awkward. Toch is dat precies waar het nieuwe datingprogramma Dated & Related om draait. In deze nieuwe Netflix-show gaan siblings samen op zoek naar de liefde. En dat levert interessante beelden op.

datingshow nieuw

Nieuwe manier van daten

Stel je voor: jij en je broer(tje) of zus(je) zijn allebei hartstikke single en op zoek naar de liefde. Jullie kennen elkaar door en door en weten precies wat de ander nodig heeft. Dan is het toch helemaal geen gek idee om samen op dubbeldate te gaan? Dat is precies wat de makers van dit nieuwe datingprogramma ook dachten.

De makers van Too Hot to Handle bedachten het nieuwe format, Dated & Related, en nodigden single siblings uit om op zoek te gaan naar de liefde.

Dubbeldaten

In de serie gaan de siblings dubbeldaten met andere broers en zussen. Dit levert een hoop ongemakkelijke, maar ook romantische momenten op. Het is niet zomaar een format, maar volgens de programmamakers is het daten met siblings ook echt nuttig. “Als je op zoek bent naar je soulmate, helpt het als je iemand aan jouw kant hebt staan”, horen we in de trailer.

De nieuwe Netflix-serie Dated & Related verschijnt vanaf 2 september. Wij zijn héél benieuwd of dit programma zo awkward is als we denken.