De opnames van De Bachelorette zijn dan ook eindelijk voorbij. It’s a wrap guys! In dit seizoen krijgt Sylvia Geersen de kans om haar ware liefde te vinden in het prachtige Zuid-Afrika. Zal het haar gelukt zijn? Geduld is een schone zaak, in de tussentijd geeft Sylvia al ons wel de releasedatum. Enne, het is op een hele bijzondere dag!

De Bachelorette release datum
Bron: @monicageuze

De Bachelorette

De opnames van De Bachelorette in het prachtige Zuid-Afrika zijn eindelijk rond. Hoewel het een prachtig land is, ging niet alles zoals gepland. Presentatrice Monica Geuze — die Sylvia Geersen heeft bijgestaan bij haar zoektocht naar de liefde — vertelde in haar vlog op YouTube dat de stroom bijvoorbeeld steeds uitging. En dat tijdens het filmen… annoying! Er was zelfs een dag waar ze de opnames helemaal moesten stoppen, dit omdat er een generator moest komen vanuit een andere stad. The show must go on uiteraard, dus ondanks alle tegenslagen is het alsnog gelukt om alles op te nemen.

Na een tijdje weg te zijn geweest, heeft Monica haar vriend Rob en haar dochter Zara-Lizzy ontzettend moeten missen. In haar Instargram Stories deelt ze een foto van haar en dochtertjelief knuffelend op Schiphol. Zo lief! Voordat Monica wegging gaf ze al aan dat ze het moeilijk vond om Zara-Lizzy achter te laten. Nu zijn ze eindelijk herenigd. Cuties!

De Bachelorette release datum
Bron: @monicageuze

Release date

Voordat Sylvia naar Zuid-Afrika vloog voor de opnames, gaf ze aan ontzettend veel zin te hebben in het vinden van haar droomman. “Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek”, vertelde ze. “Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden.” Wijn zijn natuurlijk super benieuwd… did she find love? 

Geduld is een schone zaak, we zullen toch nog eventjes moeten wachten op antwoord te krijgen op die vraag. Wat Sylvia al wel onthult is de releasedatum! En we kunnen je vertellen, het is een hele bijzondere dag. Vanaf 14 februari 2023 kunnen wij genieten van haar avontuur, exclusief op Videoland. Dit deelt ze op haar Instagram verhaal. Hoe bijzonder is dat? Dus meiden, mark the date in je agenda!

De Bachelorette release datum
Bron: @sylviageersen