The wait is over, want het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale laat niet lang meer op zich wachten. Videoland maakte namelijk zojuist bekend dat het nieuwe seizoen vanaf 15 september op de streamingdienst verschijnt.

the handmaid's tale
Bron: Videoland

Vijfde seizoen

Praise be! Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale wordt finally gelanceerd en dat zorgt ervoor dat we ein-de-lijk antwoorden krijgen op heel wat vragen. 

In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. En dat is niet alles, want commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. 

Bijna zover

June, Luke en Moira vechten in The Handmaid’s Tale op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen. Kortom, er gaat heel veel gebeuren en dat gaat sowieso voor heel erg spannende beelden zorgen. 

Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is vanaf 15 september bij Videoland te zien en start direct met twee nieuwe afleveringen. Yes.

Lees ook: 5 redenen waarom je The Handmaid’s Tale moet kijken