Het moment is dan eindelijk daar, het derde en laatste deel van Magic Mike verschijnt bijna in de bioscoop. Dus bel je vriendinnen en zorg dat je er klaar voor bent, want dit wordt een spicy film.

Magic Mike trilogie releasedatum Magic Mike Last Dance
Bron: Warner Bros

Trilogie

Het eerste deel van deze spannende trilogie kwam meer dan tien jaar geleden al uit. Deze film gaat over het leven van Channing die in zijn jongere jaren als stripper te werk ging. In de film zie je dan ook regelmatig halfnaakte, afgetrainde dansers die hun werk doen in verschillende stripclubs. Het is dus niet gek dat miljoenen vrouwen (en ongetwijfeld ook heel wat mannen) staan te trappelen voor het derde en laatste deel.

Drie jaar later, nadat de eerste film uitkwam, volgde er een tweede deel. De volledige cast kwam weer bij elkaar om alles uit de kast te halen voor Magic Mike XXL. Over dit deel waren de kijkers niet zo enthousiast als dat ze over het eerste deel waren. Maar toch verloren de fans niet de hoop en dat lange wachten wordt beloond. Het derde deel, Magic Mike Last Dance, komt eraan.

Magic Mike’s Last Dance

De trailer van het derde deel was al eerder te bekijken. Daaruit kunnen we opmaken dat Mike een rijke vrouw weet te overtuigen om naar London te komen. Hij zal daar een groep dansers klaarstomen om in een bekend theater zijn laatste show op te voeren. Dus, pak de tissues maar vast.

Op social media wordt het derde deel vergeleken met verschillende dans films zoals bijvoorbeeld Step Up. Het lijkt er op dat de filmmakers zich minder hebben gefocust op het strippen en juist meer op het dansgedeelte. Hoe dan ook, het belooft wederom een sexy zooitje te worden. En daar houden we van.

Releasedatum

Het is nog eventjes wachten, maar vlak voor Valentijnsdag, namelijk 9 februari verschijnt het laatste deel van de trilogie eindelijk in de bioscoop. Deze avond moet je dus vrijhouden, bel je vriendinnen en save the date.