Hoe vervelend is het wanneer je een per ongeluk een taalfout maakt op sociale media? Ja, heel vervelend. Dit gebeurde bij Dave Roelvink ook. De realityster maakte een gênante fout bij een post over zijn jarige zoontje.

Dave Roelvink zoontje
Bron: @daveroelvink

Jarige Dean

Gisteren deelde Dave Roelvink een super schattige gezinsfoto op de verjaardag van zijn zoontje Dean. Samen met zijn vriendin Jazzlyn poseren ze voor een prachtige set-up. Onder de post schrijft Dave: “Gefeliciteerd aller aller liefste en beste vriend 🥳🎉💪🏻 ik hou van je gabbertje ❤️❤️❤️

Volgers reageren en feliciteren het kleine kereltje en wensen de ouders een fijne verjaardag. “De tijd gaat echt snel! Je bent een ontzettend leuke, lieve en zorgzame papa. Veel plezier en gefeliciteerd”, schrijft een volger. “Gefeliciteerd met jullie kleine ventje Dean”, schrijft een ander.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink)

Oops, foutje!

Echter, de caption en de reacties zagen er niet zo uit toen Dave de foto nog maar net op zijn Instagram deelde… Dat Dave heel veel van zijn zoontje houdt, dat is niet te ontkennen. Maar voordat hij zijn foutje corrigeerde, suggereerde de caption dat Dave van een bepaald lichaamsdeel van zijn zoontje hield. Hilarisch. Dave schreef namelijk eerst dit onder de foto: “Gefeliciteerd me aller aller liefste en beste vriend ik hou van je pik.” We gaan er vanuit dat het niet de bedoeling was, maar er miste een essentiële komma tussen deze woorden.

Kraantje Pappie merkte de fout op: “Zet ff een komma tussen ‘je’ en ‘pik’. Van harte toppers!!” Niet veel later veranderde Dave de spelfout, maar wij kunnen er stiekem nog steeds om lachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)