Dave Roelvink, deze naam kennen we inmiddels allemaal. Dave wist back in the days heel wat problemen te veroorzaken, maar dat is nu verleden tijd. Zal hij na lange tijd van ellende eindelijk een soort innerlijke rust gevonden hebben? Zijn nieuwe hobby is namelijk behoorlijk eh… verrassend.

Bron: @daveroelvink

Dave Roelvink

Dave Roelvink staat al jaren bekend als DJ en en feestbeest uit de Amsterdamse Jordaan. Die bekendheid brengt heel wat problemen en frustraties met zich mee, wat voor hem niet makkelijk is geweest. Toen drank en cocaïne in beeld kwam, stortte zijn wereld in. Uiteindelijk heeft hij zichzelf laten opnemen in een rehab en hij voelt zich helemaal herboren. Good for him! Dit laat hij weten in de podcast van Kaj Gorgels.

En met herboren, bedoelt hij het wel heel serieus. Hij heeft namelijk een nieuwe hobby ontdekt, en daar staan fans een beetje raar naar op te kijken…

Zweef Roelvink

Het gaat nu stukken beter met Dave. En dat is ook niet zo heel gek! Hij is vader geworden, zijn gezin is stable, hij is eindelijk op het goede pad terecht gekomen en hij heeft uiteraard een nieuwe bezigheid gevonden. Gisteren plaatste Dave een filmpje, fans reageerden: “Zweef Roelvink” en “Hij heeft z’n spiritual awakening gehad.” Een week geleden zagen we al dat Dave deze nieuwe hobby had opgepakt. “Hele zootje begint hier aardig op een wigwam te lijken en ik vind het mega”, schreef hij op Instagram. Roelvink voelt de vibe helemaal, en wij ook!

@daveroelvink

Handpannetje #foryou

♬ origineel geluid – Dave Roelvink

Goeroe Dave

Het trommelfeestje van Dave wekt veel aandacht op. Of dit nu een tijdelijke levensstijl is of een nieuwe identiteit, veel mensen zijn confused en anderen vind het helemaal geweldig: “Geen flauw idee wat dat voor instrument is, maar ik voel de vibe wel”, reageert iemand. Dave Roelvink lijkt de spirituele wereld te ontdekken. “Ik ga hier gewoon goed in worden, geloof mij.” vertelt goeroe-Dave.