Het is alweer een tijdje geleden dat Oriana Werff meedeed aan De Bachelor. Tot verbazing van velen ging zij tijdens de finale in 2021 met Tony Junior zonder roos naar huis. Ze is niet blij over hoe het gelopen is, vooral door Tony. Dat vertelt ze in de podcast-serie EN DAN? van Daelorian.

De Bachelor Oriana Werff Tony Junior
Bron: @xoriana en @tonyjuniorofficial

Niet blij

Voor De Bachelor-kijkers leek het erop dat Oriana Werff er met de laatste roos vandoor zou gaan, gezien er echt wel een spark tussen de twee leek te zijn. Toch was het niet Oriana maar Julia die uiteindelijk won. Enne, dat vond Oriana niet chic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oriana (@xoriana)

“De dingen die hij tegen mij heeft gezegd tijdens de 24 uurs-date brachten mij in een positie dat ik het wél zou worden, dat vind ik niet chic”, vertelt Oriana in de podcast. “Je had het ook wat milder kunnen doen.”

Podcast-host Daelorian vraagt dan ook aan Oriana of ze denkt dat Tony destijds alles oprecht meende. “Nee, hij dacht niet hij er met mij vandoor zou gaan.” Wel denkt de brunette dat Tony haar daadwerkelijk waardeerde als mens. “Maar hij wist vanaf de 24-uurs date dat ik het niet zou worden. Dat weet ik 100% zeker.”

Wéér mee doen?

In de podcast komt er ook meer ter sprake, namelijk haar liefdesleven. Of Oriana binnenkort een leuke vent tegen het lijf loopt, is natuurlijk niet te voorspellen, maar ze weet wel dat ze zeker geen nee zou zeggen als de makers van de Bachelorette haar zouden vragen voor een eigen seizoen.

“Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn.” Het is nu de beurt aan Sylvia Geersen om op zoek te gaan naar de ware liefde, maar wie weet zien we Oriana volgend seizoen wel op zoek naar een man!