Vertoeven in het tropische Mexico in een riante villa met 19 prachtige dames opzoek naar de ware liefde. Dit is een droom die voor Bachelor Thomas van der Vlugt werkelijkheid is geworden. Bachelor Thomas zal er door middel van dates en gesprekken achter moeten komen of één van de dames voor hem the one is. Maar om hier achter te komen had hij een speciaal verzoek voor de productie van het programma.

Instagram: @thooootje
Instagram: @thooootje

Thomas als Bachelor

We waren eigenlijk positief verrast door Thomas in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Bachelor. Wat we in de eerste aflevering zagen is dat Thomas een spontane, romantische en avontuurlijke jongeman is. Hij had zelfs romantische films gekeken om inspiratie op te doen. Klinkt goed, right?

Thomas heeft verzoek voor de productie

De komende weken zal Thomas op verschillende dates gaan met de dames om ze zo beter te leren kennen en te onderzoeken of hij verliefd op één van de dames zou kunnen worden. Maar dit wil hij wel op z’n eigen manier doen. Thomas heeft namelijk een verzoek ingediend bij de productie om wat actievere dates te hebben. Hij zegt zelf het volgende: Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen en wilde zien en daar werd door de programmamakers heel goed op gereageerd. Het leek mij goed om actieve dates te hebben, zodat je ziet hoe iemand reageert op een verrassing en of iemand een beetje uitgedaagd kan worden. En dat droeg er ook aan bij dat het niet te zwaar werd; als je alleen maar zware gesprekken voert, wordt het allemaal wel heel pittig.”

Speciale aanpak

Ondanks de actieve dates was het nog een hele klus om de ware te vinden. Na iedere date maakte Thomas aantekeningen met hoe leuk het was en hoe hij zich voelde op dat moment. Hierdoor zag hij dat hij de ene soms leuker vond dan de ander. Thomas omschreef dat hij in een bubbel zat, en dat hij helemaal opging in het avontuur. Wij zijn mega benieuwd of zijn speciale aanpak gewerkt heeft.

Lees ook: Dit zoekt Bachelor Thomas in een relatie volgens zijn sterrenbeeld