Gisteravond was het eindelijk zover: de eerste aflevering van De Bachelor verscheen op Videoland. Twintig prachtige en vrijgezelle dames reisde af naar Kroatië om daar de bekende DJ Tony Junior voor zich te winnen. Tony was dan ook duidelijk vereerd en haast in verlegenheid gebracht door al de dames die zich hadden aangemeld voor het realityprogramma. So adorable!

de bachelor fem fem
@debachelor

Rockster in verlegenheid gebracht

De 31-jarige Tony gaf aan zijn wilde haren verloren te hebben. Hij vertelde opzoek te zijn naar iets serieus en hoopt dit te vinden tijdens zijn avontuur op het eiland. Dat klinkt als gemeende toekomstplannen. Misschien daarom ook dat Tony erg gespannen leek voor de komst van de dames – zijn spanning was haast door het scherm te voelen. We vonden het erg aandoenlijk om te zien hoe de stoere Tony keer op keer verrast werd bij het binnenwandelen van een nieuwe dame in de villa.

Een bijzondere verschijning

We denken dat niemand de 22-jarige Diva is ontgaan. Met een brede lach en een hoop vrolijkheid liep ze op de Bachelor af om hem een knuffel te geven. Niet alleen wij, maar ook Tony werd vrolijk verrast door de jonge Diva. We hoppen dat de twee beter matchen dan haar naam. Quote van de dag: Diva zegt liever op een rubberen boot te zitten dan op een jacht.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Diva Maria (@divamariab)

Een roos voor roos

Als het al niet spannend genoeg was, dan was daar de eerste roos. De Bachelor mocht de first impression roos uitreiken aan de dame die de meeste indruk op hem had gemaakt tijdens binnenkomst. Met overgave schoot Tony meteen in de roos en ging op date met, je zou het haast niet geloven: Roos. Ondanks het feit dat Tony aangaf het innerlijk boven het uiterlijk te verkiezen koos hij voor de prachtige blondine, die ook nog eens fulltime model bleek te zijn. Of het door haar naam kwam, of haar charmante verlegenheid blijft nog de vraag.

Lekker printje

De jongste deelneemster van het stel, Destiny, ziet een goede match tussen haar en de Bachelor: ze zijn allebei dol op panterprint. De 20-jarige is vastberaden om er met Tony vandoor te gaan en hoopt op een rooskleurige toekomst samen. Helaas komt dit niet van twee kanten en krijgt Destiny geen roos tijdens de eerste ceremonie. Destiny is not a matter of chance…

De Bachelor is nu te zien via Videoland.