Opgelet: fans van De Bachelorette hoeven niet langer te wachten op het nieuwe seizoen met Sylvia Geersen. Hoewel de releasedatum eerst op Valentijnsdag zou zijn, is dit veranderd. De dag van de liefde wordt dit jaar iets eerder gevierd!

De Bachelorette Sylvia Geersen startdatum
Bron: Jasper Suyk en Videoland

De Bachelorette

Dit jaar zal Monica Geuze Sylvia bijstaan in haar zoektocht naar de liefde op een droomlocatie in Zuid-Afrika. Hier gaat Sylvia een groep charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen leren kennen. Oeh! Via de iconische rozenceremonie valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van ons topmodel?

Voor topmodel Sylvia Geersen is dit een heel nieuw avontuur. “Alleen al om echt op date te gaan, haha. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. En dan doe ik het nu ook nog met een camera erbij”, vertelt ze in een gesprek met De Telegraaf.

“Zelf is het me tot nu toe nog niet gelukt om een leuke man aan de haak te slaan, dus toen het programma op m’n pad kwam, dacht ik: waarom ook niet? Ik ben 36 en klaar om te settelen. Om leuke dingen met iemand te ondernemen en misschien zelfs wel aan kinderen te beginnen.” Sylvia is gek op avonturen, maar dit is toch wel écht op een hoger level. “Met Syl is het nooit stil”, vertelt ze tegen de krant.

Release

Eerder maakte Sylvia per ongeluk de startdatum bekend op haar Instagram. Dit zou op 14 februari 2023 zijn, net als vorig jaar bij het seizoen van Thomas van der Vlugt. De releasedatum hebben ze uiteindelijk naar een andere dag verplaatst. Ook heeft Sylvia (waarschijnlijk) ook de uitkomst verklapt… oh, oh,oh!

Maar even terug over de releasedatum, deze is gelukkig verschoven naar een eerdere datum. Op 2 februari kunnen we namelijk gaan genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia Geersen in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Zo-veel-zin-in!

Bekijk hieronder de langverwachte teaser van De Bachelorette met Sylvia Geersen.