Honden fans opgelet want regelmatig delen de It girls selfies met hun snoezige viervoeters op hun Instagram pagina. We puggin love it!

Rianne Meijer en Harvey & Rosie

Rianne en haar hondje Harvey zijn onafscheidelijk sinds ze samen zijn. En dat begrijpen wij! Hoe cute is de kleine Toypoedel? En alsof dit nog niet zoet genoeg is kwam Rosie er later bij. Harvey en Rosie mogen zich gelukkig prijzen met ouders als Rianne en Roy.

Devon Carlson en Marty

Marty is uitgenodigd om met de Amerikaanse It girl Devon mee te gaan naar een tea party. In de comments onder de post laten Devon’s fans blijken erg fan te zijn van Marty. That’s the tea, sis.

Kaia Gerber en Milo

Nap time! Door haar drukke modellenleven kan Kaia wel een schoonheidsslaapje gebruiken. Gelukkig wordt ze vergezeld door haar puppy Milo.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)

Ariane Grande en Toulouse

Ariana heeft niet 1, maar wel 10 asiel honden! We houden van celebs die animal lovers zijn en het beste voorhebben met de doggo’s. Op de foto zie je Ariana met Toulouse, een Beagle-Chihuahua.

Taylor Hill en Tate

Kon het elke dag maar #Tatetuesday zijn… Taylor deelt wekelijks een kiekje met haar schattige labradoodle. It’s so fluffy I’m gonna die…

Amanda Seyfried en Finn

Amanda vertelde in een interview dat haar reddingshond haar hielp bij haar strijd met angst. Amanda’s carrière is niet altijd eenvoudig geweest omdat ze op jonge leeftijd al grote klussen boekte. Haar hond Finn hielp haar met haar eenzaamheid en afhankelijkheid: hij zorgde voor stabiliteit in de hectische perioden.

Paris Hilton en de Hilton Pets

Dat Paris Hilton van honden houdt is geen geheim. De Amerikaanse societyster en actrice heeft zelfs een Instagram account voor haar honden gemaakt. Op haar verjaardag deelde ze deze zoete foto met haar pup. Happy Anni-fur-sary! Kan je niet genoeg krijgen van Paris haar snoezige pups? Ze hebben zelfs hun eigen TikTok account.

Shay Mitchell en Angel

En óf het een engel is. De Pretty Little Liars Actrice Shay Mitchell adopteerde haar hond Angel nadat ze zo’n 4000 honden bekeken had. Toen ze haar zag liggen wist ze het meteen: jij wordt het! Angel was heel relaxed en Shay noemt haar dan ook haar angel dog. 

Lees ook: Deze Instagram accounts van schattige honden maken jouw vrije maandag nóg mooier