Het is volop lente en daar horen een hoop nieuwe items bij. Waarschijnlijk ben je druk bezig met het inslaan van zomerse kleding, maar nieuwe nagellak kleurtjes mogen zeker ook niet ontbreken. Van pasteltinten tot aan koraalkleurtjes. We gaan ze veel voorbij zien komen aankomende zomer.

Pasteltinten

Als we iets veel gaan zien in 2018 zijn het wel pasteltinten. Vooral in de zomer is het super populair door de vrolijke kleurtjes. Shop hieronder een aantal toffe kleurtjes:

nails

Foto via: pinterest

 

pastel
nagellak
roze

Nudes, roze en beige tinten

Nude tinten doen het altijd goed. Het combineert met alles en het verveelt nooit. Hier een aantal nude nagellakken die je moet hebben:

nude

Foto via: pinterest
Schermafbeelding 2018-04-16 om 16.28.27
dior
poeder roze nagellak

Koral

We love koraaltinten! Het brengt je in de zomerse sferen en maakt je outfit helemaal af. Deze zomer ga je deze super cute kleur dan ook veel voorbij zien komen.

koraal

Foto via: grazia
koraal
koraal
koraal

OPI Grease Collection

Grease liefhebbers opgelet! OPI heeft onlangs een speciale Grease Collection uitgebracht. Het bestaat uit 12 nieuwe tinten in verschillende afwerkingen. Elke nagellak is benoemt naar een bekende zin uit de serie. Super orgineel toch! Je vindt de gehele collectie nu op Universalnailsupplies. Op 1 mei is de collectie in de winkels verkrijgbaar!

grease greese
Foto via: universalnailsupplies & opigelcolorlovers

Lees ook: dit is dé haarkleur trend voor aankomende zomer.