Soms kan het heerlijk zijn om lekker te dagdromen. Ook ik ben er schuldig aan en we doen het allemaal weleens. Zo denk ik ook vaak na over de toekomst en in wat voor huis ik ga wonen later. In een groot appartement met uitzicht over de stad, een huisje in een rustige wijk of toch in een (waarschijnlijk niet) luxe villa?

Ik vind het soms heerlijk om naar grote, luxe panden te kijken waarvan je weet dat je die never nooit kan betalen. Zo was ik laatst op Funda aan het kijken en ik kwam onder andere deze onbetaalbare parel tegen.

Villa 4.0

Ja, dit project is echt one of a kind. Dit huis staat op de mooiste locatie in ’t Gooi, helemaal omringd door water. Het pand bestaat vooral uit glas en is daarom optimaal voorzien van daglicht. Dit optrekje is gevestigd aan de Valkeveenselaan op maar 20 minuutjes rijden van Amsterdam. Om het huis vind je ook nog eens hele mooie natuur zoals onder andere het Goois Natuurreservaat. In de tuin kun je genieten van de rust en de ruimte.

onbetaalpare parels funda FEMFEM

Met dit unieke huis op deze unieke plek kun je pas echt optimaal het leven vieren. Een uitbundige of intieme levensstijl, het kan allebei. Dit huis is perfect voor het geven van grote feesten, diners en het organiseren van tentoonstellingen. In de winter is er de mogelijkheid om te schaatsen in je eigen achtertuin, paard te rijden, dieren houden en om knus te genieten bij het vuur. Naar de bioscoop gaan hoeft ook niet meer; je kunt films kijken in de volledig in het interieur weggewerkte bioscoop. Een boswandelingen maken, tuinieren, kanovaren en geheel privé genieten van de prachtige natuur, het kan allemaal in en om Villa 4.0. Het huis is mega ruim en biedt letterlijk en figuurlijk enorm veel leefruimte. Zo heb je overal daglicht en zicht op de prachtige natuur om het huis heen.

kano huis funda FEMFEM

Er is een hele grote, vaste eettafel, een lichte woonkamer met zitkuil en open haard, heel veel ingebouwde kastruimte, dubbele vaatwassers en ijskasten. Er is een aparte vleugel met drie slaapkamers en badkamer, die je eventueel ook kunt gebruiken als kindervleugel. De master bedroom en de ruime logeerkamer hebben ieder een eigen luxe badkamer. Als je hier woont, kom je waarschijnlijk nooit je huis meer uit. Ik in ieder geval niet!

interieur huis funda FEMFEM bedroom funda villa FEMFEM

Het interieur is modern en minimalistisch ingericht en de muren zijn spierwit met mooie schilderijen erop. Ik vind dit persoonlijk erg mooi, al ben ik minder fan van de kleuren die zijn gebruikt.

interieur huis funda FEMFEM

Ben je enthousiast geworden? Dit optrekje is helemaal van jou als je even €5.250.000 euro neerlegt. Nog even sparen dus. Wil je toch liever midden in de stad wonen? Bekijk dan dit optrekje eens in onze hoofdstad.