Wil je de schaar in je haren zetten en met een fris nieuw kapsel het herfst seizoen in gaan? Ga dan voor een pony! De pony is weer helemaal terug van weggeweest en al veel social influencers zijn er mee gespot. Het kapseltje van toen is terug en wij geven je inspiratie hoe je dit kapsel anno 2017 het beste kunt dragen.

Krullen

Met krullen niet mogelijk om een pony te dragen? Juist wel! Ook met een volle bos krullen is het leuk om voor een pony te gaan die je losjes kan dragen. Dit zorgt voor een speelse look.

Volle pony

Als je stijl haar hebt, is het mooi om een strakke, volle, rechte pony te nemen die net over je wenkbrauwen hangt. Je hebt een mooie volle bos, maak hier gebruik van.

Opgestoken

Het is leuk om jezelf een pony aan te meten en dan te kijken hoe je je haar op kan steken. Draag je haar in een hoge staart, lage knot of vlecht. Je kan ervoor kiezen om je haar heel strak te stijlen of juist losjes te dragen voor een speelse look.

Messy

Heb je slag in je haar of laagjes? Dan is het mooi om een messy pony te nemen. Zo houd je je kapsel speels en lekker nonchalant.

Heb je juist meer zin in een kleurtje in je haar? Rosé haar is ook een grote trend!