Sieraden zijn van essentieel belang in het leven van een vrouw. Wanneer je een saaie outfit aan hebt of een dag inspiratieloos bent, kan een goed paar oorbellen of een mooie ketting zorgen voor de finishing touch. Ben jij al op de hoogte wat de trends zijn momenteel?

Vintage vibes

De kettingen met een vintage-achtige look zijn hot! Je ziet het overal voorbij komen. Van kruizen tot muntjes: het liefste in het goud. Wat vinden jullie van deze trend? Wij zijn fan!

vintage3
vintage2
vintage1

Initial

Het is hartstikke leuk om je eigen letter om je nek te hangen, maar wat dacht je van de letter van je geliefde? In de vorm van een armband, ring of ketting. Er is zoveel keuze!

Initial3-femfem
initial1-femfem
initial2-femfem

Parels

Parels kunnen altijd, voor elke gelegenheid. Het staat super chique en ook dit jaar komen ze weer tevoorschijn. Deze trend is dus niet alleen bestemd voor je oma, maar kun jij ook makkelijk rocken!

pearl2-femfem
Pearl1-femfem
pearls3-femfem

Statemant

Voor deze trend geldt: des te groter des te beter! Het kan niet te gek, want het is de bedoeling dat de sieraden juist opvallen.

Statement1-femfem
statement2-femfem
Statemant3-femfem

Laagjes

De ‘layering’ trend oftwel de kettingen met laagjes zijn nog steeds helemaal in. Hoe handig als je even niet weet welke ketting je om moet doen! Je kunt alles met elkaar combineren. Goud, zilver, rosé: het mag allemaal!

layer1-femfem
layer3-femfem
layer2-femfem

Zit er voor jou een leuke trend tussen?

Ben je benieuwd naar dé haartrend van 2018? Bekijk hem hier!