Je merkt het al: de natte dagen zijn begonnen. En daarmee doelen we niet alleen op het weer, maar ook daar beneden. Bij deze twee sterrenbeelden rammelen de hormonen als een tierelier, en door een aantal verleidingtrucjes zullen zij deze maand vaak tussen de lakens duiken.

December 2022 sterrenbeeld tweelingen leeuw
Bron: 365 dni

Tweelingen

Congrats Tweelingen! Dit is jouw maand, en stiekem de twee maanden die hierop volgen ook. Het is tijd voor je jaarlijkse piek en je zult daar tot 11 februari van genieten. Je praat in deze periode heel makkelijk en bent de queen in flirten. Iets wat je normaal gesproken heel lastig vindt. De komende weken heb je iedereen al bij “hallo” (of welke openingszin je maar in petto hebt). Zelfs de slechte openingszinnen. Ben je niet gewend hé?

In bed zal je ook een hoop plezier hebben, de piek zal je namelijk ook sterker en zelfverzekerder maken. Je zal véél meer zin hebben in een steamy avond en je bedavontuurtjes zullen ook veel langer duren dan normaal. Nieuwe dingen in bed? Daar ben jij komende tijd helemaal voor in.

Pas wel op: de sterren gaan van 29 december tot 18 januari even achteruit. Puur om je even kalm te houden. Doe het in die periode wat rustiger aan en concentreer je op het verdiepen van bestaande banden in plaats van op zoek te gaan naar nieuwe ‘speelkameraden’. Wie weet ontmoet je in die periode een hele leuke nieuwe partner.

Leeuw

Misschien duik jij deze periode wel met een oude bekende tussen de lakens. Want laten we eerlijk zeggen, die ene ex spookt nog steeds in je hoofd. Dat is helemaal niet erg, geniet er nu nog van. Je zal komende maand namelijk een onweerstaanbaar zijn. Hou er wel rekening mee dat het tijdelijk moet zijn, met je ex zitten flikflooien is nou niet het beste wat je kunt doen, hé Leeuw.

Hoewel jij wel van de dominantie in bed bent, laat je slaapkamermaat ook even zijn/haar ding doen. We know, je wil gewoon de touwtjes in handen hebben, maar laat je een keer goed verwennen en probeer te genieten. Moet je eens opletten wat voor een verschil dat is!