Een relatiebreuk is nooit makkelijk: als je jaren samen momenten hebben gedeeld, kun je diegene niet zomaar vergeten. Het is dus niet gek dat we soms naar onze ex verlangen. Maarre, dit sterrenbeeld verlangt er niet alleen maar naar, dit sterrenbeeld wil weer terug gaan naar the good old days. Enne, niemand kan dit waterteken stoppen!

Dit sterrenbeeld gaat in december terug naar z'n ex
Bron: Friends With Benefits

Oude liefde weer opzoeken

Teleurstelling is het juiste woord voor wat we voelen, Kreeft. Deze maand zal je namelijk weer een oude liefde opzoeken om te kijken of er misschien nog een vonk tussen jullie is. Had je niemand anders aan de haak kunnen slaan? Was je ex per se nodig? We snappen dat de dagen kouder worden en dat je daarvoor lekker tegen iemand wil aankruipen, maar dat kan ook bij een nieuwe man of vrouw! We hopen voor je dat dit wel goed gaat aflopen, want in de sterren staat daarover dus niks geschreven.

In ieder geval, als jij gelukkig bent zijn wij dat uiteraard ook. Maar pas er wel mee op. We weten inmiddels al wel dat je doet alsof je geen emoties hebt, maar die heb je zeker wel. Het is niet voor niets uitgegaan, dus los de dingen op waar jullie tegen botsten, want voor je het weet gaat jullie relatie zo weer de mist in.

Wanneer je met deze ex afspreekt, vermijd dan drukke plekken waar je bekende mensen kan tegenkomen. Misschien maakt het je geen reet uit (of je doet alsof), maar je vrienden en familie zullen in ieder geval niet blij zijn met deze actie. Maar dat moet je zelf weten, want misschien ben je zo blij dat jullie weer samen zijn, dat het je niet uitmaakt wie het wel of niet weet.

Weet waar je mee bezig bent

De laatste tijd moet je opvallend vaak terugdenken aan de mooie tijden met je ex-geliefde en dat maakt het gemis alleen maar sterker. Is het gewoon december en ben je simpelweg jaloers dat je zussen en broers wel iemand naast zich hebben bij het diner of staat dat in de sterren? Beide, maar het staat ook in de sterren geschreven. Jullie hebben de meeste wonden al geheeld, maar nog lang niet alle. Als jullie eerlijk durven toe te geven dat er fouten zijn gemaakt, is de kans erg groot jullie het weer officieel maken.