Het is officieel: de jungle roept en de meisjes zijn vertrokken! Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle belooft weer een spektakel van jewelste te worden. Op Schiphol werd onthuld wie er dit keer de uitdaging aangaan. Het is dus inmiddels bekend welke meisjes de wildernis van Suriname zullen trotseren. Hoewel sommige namen al waren uitgelekt, hebben wij nu toch officieel alle namen op een rij gezet.

deelnemers echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Deelneemsters Echte Meisjes in de Jungle

We kunnen zit seizoen opnieuw genieten van echte dames die de jungle zullen betreden. Nieuwe maar ook zeker wat oude gezichten zijn vertrokken naar Suriname. Enne, hier zijn ze dan, de heldhaftige deelneemsters van het nieuwe seizoen: Lesley Versprille (Ex on the Beach), Imen Dirie (Love Island), Famke Louise, Jacomine (Urk!), Michelle Bibi (vriendin van Roy Donders), Shirley Cramer (Temptation Island, EOTB), Esmee Ipema (Terror Twin, EOTB), Shanta (Temptation Island), Deveny (Married at First Sight: Match or Mistake) en Kelly van der Veer (Big Brother).

Maarre dat is nog niet alles! Voor de diehard fans van het programma is er goed nieuws, want Michella Kox en Louisa Jansen maken hun comeback in de jungle, ondanks eerdere uitspraken dat ze dit “nooit meer zouden doen.” De jungle heeft dus duidelijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht!

Nieuw seizoen

Het vorige seizoen, opgenomen in Laos, werd gewonnen door Kelly, de vriendin van Bachelorette-deelnemer Jetro. In een zenuwslopende finale versloeg zij de voormalige Bachelor-deelneemster Diva en ging de geschiedenisboeken in als de junglekoningin van dat jaar.

Wie herinnert zich niet de epische momenten van het vorige seizoen, met zijn intense uitdagingen, verrassende wendingen, en de onvermijdelijke drama’s die zich afspeelden in de weelderige jungle? Het was een achtbaan van emoties, van vechtpartijen in rijstvelden tot valpartijen van Lena. En terwijl wij dit schrijven, bereidt presentator Valerio Zeno zich weer mentaal voor op de komende avonturen. Wat voor uitdagingen staan de deelneemsters te wachten? Welke bondgenootschappen zullen er ontstaan? En wie zal uiteindelijk de jungle verlaten als het ultieme meisje?

Bereid je dus voor op een nieuw seizoen vol spanning, sensatie, en onverwachte wendingen in Echte Meisjes in de Jungle. Het avontuur begint nu pas echt, en wij kunnen niet wachten om te zien wie er als winnaar uit de wildernis zal komen.