Een nieuw seizoen van Prince Charming is bijna om de hoek. Dit jaar gaat de 30-jarige Diego op zoek naar de ware liefde, en dat in het prachtige Griekenland. Wat wil je nog meer? Dit zijn de mannen die Diego’s hart gaan proberen te veroveren.

Prince Charming deelnemers mannen
Bron: Videoland

Diego

In dit seizoen is het de beurt aan de nu nog single Diego González-Clark. Diego kan voor sommige bekend voor komen. Hij speelde in musicals zoals: Disney’s Aladdin, Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. Waar Diego ook ontzettend trots op is, is dat hij een alleenstaande vader is van zijn zoontje Sem. Hij vertelt op Instagram dat hij zijn zoontje via een adoptie-traject heeft gekregen en dat het nogal een rollercoaster was.

Prince Charming

Diego heeft dus een leuke baan en een prachtig kindje. Eén ding mist er nog en dat is liefde. Dit is ook de reden waarom Diego besloot om mee te doen aan het programma. Aan Videoland vertelt Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

De opnames zijn inmiddels al afgerond en Diego kon niet voor zich houden hoe hij zich heeft gevoeld. Dat deelt hij op Instagram.

De mannen

We moeten helaas nog maar liefst twee weekjes wachten totdat Prince Charming wekelijks op Videoland komt te staan, maar in de tussentijd kunnen we van de knappe mannen genieten die het hart van Diego hebben geprobeerd te veroveren. Dit zijn ze: Bart, Cyrano, Davin, Edo, Gürsay, Joep, Joey, Jordie, Leroy, Nick, Rajeen en Theo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Release

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat de afleveringen op Videoland staan. De zoektocht naar liefde van Diego is vanaf 15 december te zien op Videoland. Counting down the days!