Guys, good news. Het programma Echte Meisjes keert na bijna tien jaar weer terug op de buis. Het programma was destijds een hit, maar stopte na drie seizoenen. Nu keert het programma terug en is het tijd voor de echte meisjes van nu. One thing is sure, dit seizoen moet je zien.

Echte Meisjes

Het programma Echte Meisjes ging over tien realitysterren die samen de strijd aangingen in de jungle. Het luxeleventje werd van de deelnemers afgenomen, aangezien de ladies in de jungle moesten overleven. Om in een luxe verblijf te overnachten, moesten de deelnemers opdrachten winnen. De verliezer moest overnachten op een primitief kamp. Met elk opdracht die ze wonnen, verdienden ze €5000 en een warme douche.  Uiteindelijk kon de winnaar met €50.000 naar huis gaan.

Deelnemers

@JuiceChannel maakte vandaag op Instagram bekend wie voor dit seizoen de deelnemers zouden zijn. Dit is nog niet officieel bevestigd, maar meerdere ladies deelden via Instagram Stories al een geheimzinnig bericht. “Een tijdje terug hebben wij gedeeld dat het programma Echte Meisjes weer terug zou komen. Ook hoorden we toen al de namen Jill Goede en Annebel Visscher”, begint het roddelkanaal haar verhaal. Volgens JuiceChannel doen de volgende ‘meisjes’ mee aan het programma:

Jill goede

Annabel Visscher

Louisa Janssen

Channah Koerten

Lena

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lena.nhds

Fabiola Volkers

Gaby Blaaser

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Jessie Maya

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Bosch (@jessie_maya_)

Wanneer het programma precies verschijnt is nog niet duidelijk, wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd.