Ben jij een Expeditie Robinson-fanaat? Dan vind je dit programma ook leuk, want elf BN’ers ondergaan bij Special Forces loodzware mentale en fysieke trainingen. Ze worden gescheiden van hun naam en privacy. Ze zijn slechts een nummer. Maar ze hebben wél gewoon namen, en deze zijn bekend gemaakt…

Special Forces VIPS deelnemers
Bron: Videoland

Special Forces VIPS

Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven. Onder leiding van oud-Special Forces operators zullen ze de loodzware mentale én fysieke trainingen moeten ondergaan. De BN’ers doen mee aan dit zware avontuur in de bossen van Slovenië, helemaal geïsoleerd van het thuisfront. Het enige wat ze hebben, is elkaar. Ja, klinkt heftig hé?

De deelnemers komen zichzelf keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. De training is namelijk samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces-training. In Jip en Janneke taal: het is de zwaarste training van Nederland. De Special Operations Forces die de VIPS ‘martelen’ zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. Ja, daar wil je liever geen training van krijgen.

Deze elf bn’ers gaan het gewoon doen. Dit jaar gaat het alleen maar erger worden, als we de teaser moeten geloven. Oordeel zelf maar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Deelnemers

Vanaf 2 november zal Special Forces VIPS op Videoland te zien zijn, maar we hebben obviously nog maar één vraag: wie zijn de deelnemers? Videoland heeft ein-de-lijk de kanjers bekend gemaakt die mee zullen doen aan dit loodzware avontuur. Hieronder de groepsfoto: herken je al iemand?

De BN’ers die dit avontuur in het tweede seizoen aandurven zijn niemand minder dan: Ferry Doedens (acteur en OnlyFans-ster), Kaj Gorgels (presentator), Donny Roelvink (influencer), Henk Grol (judoka), Thijs Zeeman (presentator), Denzel Slager (reality-ster), Mark Schaaf (presentator), Marianne Timmer (schaatser), Mariska van Kolck (musical-ster), Sylvia Geersen (model) en Ouassima Tajmout (presentator). 

Special Forces VIPS deelnemers
Bron: Shotbysud