Gisteravond kwam RealityFBI met een opmerkelijk nieuwtje naar buiten. Realitysterren Dennis Roos en Megan Desaever laten aan het juicekanaal weten dat ze zijn verloofd.

dennis roos megan desaever verloofd
Bron: @dennisroosss

Realitykoppel

We kennen Dennis natuurlijk allemaal van zijn deelname aan het programma Ex on the Beach, waaraan hij een relatie overhield met de blonde Olivia. Hij zou het afgelopen jaar met zijn ex-vriendin zelfs mee doen aan Temptation Island.

Megan kennen we van Temptation Island waar ze samen met haar ex-vriend meedeed als koppel. Ze heeft nu een Only-Fans carrière waar ze onlangs nog problemen mee kreeg met de Belastingsdienst. Twee weken geleden waren Dennis en Megan samen te gast bij RumagTV waar ze hun relatie openbaar maakte. Je kunt dus wel stellen dat de verloving met Megan erg snel is gegaan.

Verloofd

Het stel is nu samen in Dubai en vanuit de andere kant van de wereld deelden ze gisteravond wel een opmerkelijk kiekje. Megan plaatst op haar Instagram Stories een foto van een ring met een grote blinkende diamant erop. Bij de foto zet de realityster de tekst: “100 times yes.” Dit riep natuurlijk vragen op.

Het Instagram-account Reality FBI feliciteerde Megan en vroeg daarna of het stel verloofd is. “Ja haha, ik moet het allemaal even verwerken. Alles is heel snel gegaan, maar we zijn beide tot over onze oren verliefd, dus waarom niet, yolo”, reageert Megan op de vraag van het juicekanaal. Vervolgens laten volgers van RealityFBI weten dat het hun was opgevallen dat Megan dezelfde ring eerst om een andere vinger droeg. Het juicekanaal wilde hier natuurlijk even de details van weten, dus gingen ze ook met deze vraag naar Megan toe. Ze laat weten dat het stel de verloving eerst wou verbergen voor het internet, maar uiteindelijk dacht Megan ‘fuck it’ en daarom hebben ze het nu wel online gezet.

Wij wensen Dennis en Megan heel veel geluk samen.

Bron: @reality_fbi