We kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren dat Dennis Storm bijna dagelijks op de buis verscheen. Samen met tv-collega Valerio Zeno maakten de twee hilarische series als Proefkonijnen, Spuiten en Slikken en Try Before You Die. Van het tv-wereldje heeft Dennis Storm al een tijd geleden afscheid genomen. En wij zijn benieuwd: herken jij de ex-presentator nog terug?

dennis storm
Bron: Dennis Storm voor BNN

Afscheid van tv-wereld

Nadat Dennis jarenlang succesvolle programma’s maakte, besloot hij er in 2016 mee te stoppen. De handsome tv-presentator verkoos andere interesses boven het presenteren. Zo wilde hij zich naar eigen zeggen meer focussen op schrijven. Niet veel later bracht hij een boek uit over minimalisme – iets wat Dennis in zijn eigen leven ook heel belangrijk vindt.

Minimalistisch leven

Dennis woont inmiddels met zijn gezin op Bali en leeft hier een minimalistisch leven. In een eerder interview met RTL Nieuws stelde hij hierover: “Een minimalist geeft zoveel mogelijk aandacht aan vrienden, familie en passies en ziet het geld als een middel om rond te komen, niet als het hoogste goed.”

De ex-presentator begon naar eigen zeggen steeds meer spullen de deur uit te gooien. “Beetje bij beetje begon ik mijn overbodige spullen de deur uit te gooien. In de jaren erna merkte ik steeds meer dat het naleven van het minimalistische gedachtegoed mij een heerlijk gevoel van vrijheid gaf.”

Nieuwe look

Behalve een nieuwe levenswijze, heeft Dennis zichzelf ook een nieuwe look aangemeten. Dennis gaat sinds kort met een lange coupe door het leven. Op de Instagram-pagina van Dennis spotten we dan ook een aantal kiekjes van de oud-presentator met behoorlijk lange lokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Storm (@stormdennis)

Wat vind jij van de lange coupe van de presentator?

Lees ook: Deze vrouwen ondergingen een omgekeerde transformatie