OMG! Na het succes van de eerste twee seizoenen van de serie Emily in Paris konden er natuurlijk niet meer seizoenen ontbreken. Gelukkig kwamen ze al met het goede nieuws dat er een derde en zelfs een vierde seizoen erbij zou komen. Het duurt nog wel even voordat we het derde seizoen kunnen zien, maar gelukkig hebben wij alvast wat informatie. Dit kan je verwachten van het derde seizoen van Emily in Paris.

Derde én vierde seizoen

SPOILER ALERT: Na het succes van de eerste twee seizoenen van Emily in Paris komt er gelukkig ook een derde seizoen en een vierde seizoen. Gelukkig is er over het derde seizoen al een hoop bekend gemaakt. In het tweede seizoen was te zien hoe Emily vrienden wilde worden met Alfie – wie ze had ontmoet tijdens de Franse les. Na een tijdje lijkt het meer tussen hun te worden dan een vriendschap. En Gabriel dan?

Het lijkt er wel op dat Emily nog voor een langere tijd in Parijs blijft. Nu Alfie steeds meer in de serie te zien is, is het wel weer handig als Alfie weer terug komt naar de stad van de liefde. Enne, we hebben vernomen dat deze hottie een hele grote rol krijgt in het nieuwe seizoen. Zal er een romance opbloeien? Oelala. Krijg jij niet zin om het derde seizoen van Emily in Paris te kijken? Wij in ieder geval wel!

Derde seizoen van Emily in Paris

Oeh… Nu we de eerste twee seizoenen van Emily in Paris hebben kunnen kijken, zijn wij helemaal fan! Gelukkig kunnen we binnenkort ook nog een derde en zelfs een vierde seizoen genieten. Hoe leuk is dat wel niet? Toch moeten we wel even nog geduld hebben. Het derde seizoen is waarschijnlijk pas aan het einde van het jaar te bekijken. Nog even wachten dus, maar het is het wachten zeker waard!

Wij kunnen echt niet meer wachten op het nieuwe seizoen van Emily in Paris! Jij wel?

Lees ook: Zoveel kost het om een jaar als Emily in Paris te leven