Ik tik over enkele maanden de dertig aan en dat is voor mij echt wel een startsignaal dat de rimpels en huidverslapping eraan zitten te komen.Vanaf een jonge leeftijd ben ik al bezig geweest met het zoeken naar de juiste verzorgingsproducten die een langdurig effect zouden hebben op de kwaliteit van mijn huid en haar tevens tegen onzuiverheden beschermt.

Recent belandde ik bij mijn zoektocht bij DERMADIVA. Ik wil mijn huid jong en gezond houden maar ook niet geheel onbelangrijk: ik wil me zelfverzekerd voelen in mijn eigen huid. Zo heb ik nu mijn remedie gevonden in een aantal crèmes die ervoor zorgen dat mijn huid elastisch en zuiver blijft.

Mijn dagelijkse huid regime

Om te beginnen met het verzorgen van eventuele rimpels ben ik verzot op de Wrinkle-killer Hydrogel. Hiervoor wilde ik niet alleen een product wat de tekenen van veroudering zou reduceren, maar ook een product wat tegelijkertijd mijn huid hydrateert. Een combinatie van die twee is moeilijk te vinden maar deze hydrogel heeft een unieke 2-in-1 formule waardoor de huid rondom mijn ogen zacht aanvoelt en, al zeg ik het zelf, jong en goed verzorgd. 

Voor de rest van mijn gezicht was hydratatie ook van groot belang maar waar ik vooral ook veel waarde aan hecht zijn producten die hypoallergeen zijn. De Anti-Wrinkle Youth Peptide is dat en bevat vitamine E wat de elasticiteit van mijn huid beschermt. Toen ik opgroeide had ik af en toe een onrustige huid wat heeft geresulteerd in het hebben van littekens. Dit product bevat allantoïne wat helpt met het herstel van mijn huid en littekens en voormt nieuw weefsel.

Dermadiva 1 FEM FEM Dermadiva 2 FEM FEM

Ik ben recent moeder geworden en iedereen met (jonge) kinderen weet dat je te maken hebt met chronisch slaap tekort. En dat chronisch slaaptekort zorgt ook voor wallen. Dit is de reden dat ik onlangs ook de DERMADIVA 2 Minutes Lifting Serum Primer heb toegevoegd. De naam zegt het al, dit is een primer die je huid binnen 2 minuten een actieve lift geeft. Een soort wondermiddel mocht je net als ik dus met regelmaat gebroken nachten hebben.

Lekker in mijn vel

Mijn huid voelt strak, goed verzorgd en ook niet geheel onbelangrijk, het voelt zacht. Vooral de DERMADIVA 2 Minutes Lifting Serum Primer zorgt ervoor dat mijn huid er vitaal uitziet, vooral wanneer ik een korte nacht achter de rug heb gehad. Afijn, niet alleen een aanrader voor jonge moeders maar vooral voor iedereen die zoekende is naar huidproducten met effectiviteit.