Exen: met sommige ex-lovers is het goed afgelopen en anderen wil je gewoon nooit meer zien. Het is vaak onvoorspelbaar of je nou terug zou gaan naar die ene ex of toch niet. Wat zou je doen als je hem of haar zou tegenkomen op straat? Groet je hem dan vrolijk of heel droog? Of misschien groet je die persoon helemaal niet? Of jij een van de mensen bent die het snelst weer terug keert naar een ex0lover, heeft ook te maken met je sterrenbeeld. Sta jij tussen de 3 sterrenbeelden die het snelst terugkeren naar hun ex?

Stier (20 april|20 mei)

Stieren zijn ongelooflijk toegewijd, standvastig en zijn gefocust. De manier waarop jij de liefde benaderd is door heel zorgvuldig je partner te kiezen. Wanneer het uit is, vind jij het moeilijk om ineens te stoppen met van deze persoon te houden. Je bent een hele goede partner en ook een ex. Omdat jij zo toegewijd bent op het gebied van liefde, zal je ook als het uit is tussen jullie, dezelfde loyaliteit tonen als daarvoor. Als Stier geloof je in hard werken om je goals te behalen en jezelf steeds te verbeteren zodat je de beste versie van jezelf wordt. Combineer deze twee eigenschappen samen met de hopeloze romanticus in jou. Als je dit doet zal je zelf zien hoe je bepaalde dingen gaat zien en hoe het steeds beter wordt tussen jou en je ex. En wees niet bang, je ex zal je met open armen weer terugnemen. He missed you.

Kreeft (21 juni|22juli)

Als Kreeft ben je een echte dromer. Je ex blokkeren en doen alsof hij niet bestaat? Dat zal jij nooit doen. Jij bent juist het type dat graag vrienden wil zijn met je ex, hoe moeilijk het ook kan zijn. Als jij eenmaal iemand hebt binnengelaten en je diepste gedachten hebt gedeeld, wil je hem of haar voor altijd in je leven. Omdat je sterk bent afgestemd op je wat heftigere emoties, kan het zijn dat je meer gaat dromen over de romantiek tussen jou en je ex. Dit kan komen omdat jij hem stiekem heel erg mist. Wij snappen dat je heel graag bij iemand wil zijn waar je jezelf mee kan zijn, en alles kan vertellen. Maar zorg ervoor dat als je je ex voor je wilt terugwinnen, je ook met je hersenen besluit neemt en niet alleen met je hart.

Weegschaal (22 sep|23 okt)

Weegschalen staan bekend om het houden van gezelschap. Je houdt ervan om mensen beter te leren kennen en dan vooral heel diep te begrijpen. Als het uit is tussen jou en je vriend, ben jij iemand die netjes afscheid neemt en verder gaat met je leven. Tuurlijk had je mindere tijden met je ex, maar jij blijft gewoon aan de goede momenten denken. Als de relatie goed is afgelopen, is het misschien wel een goed idee om weer bij elkaar te komen. Vooral als je nog steeds aan hem denkt. Als Weegschaal kan jij heel goed bedenken of deze tweede kans het waard is of niet.