De maand februari staat vol in het teken van je dromen naleven, passie, romantiek en liefde. Volgens je sterrenbeeld is er één dag in februari dat je dit extra gaat voelen. Enne, dat is niet op Valentijnsdag.

sterrenbeeld de dag van de liefde februari 2023
Bron: Disney+

Alhoewel deze gevoelens volgens je sterrenbeeld niet op Valentijnsdag vrij komen, is deze dag wel erg dicht in de buurt. 15 februari staat namelijk volledig in het teken van de liefde, met wie weet je toekomstige lover.

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Het is tijd om even wat tijd aan jezelf te besteden. Je mag jezelf namelijk ook wel eens een keer verwennen. Op 15 februari krijg je een mogelijkheid om je geld goed te investeren in items die een lange tijd meegaan, omarm dit.

Bezoek de stad waar je al zo lang naar toe wilde, begin aan die cursus waar je zo geïnteresseerd in bent en ga lekker uiteten bij het restaurant die op nummer één op je verlanglijstje staat. Kortom, besteed je tijd aan de dingen die je de hele tijd al uitstelt. Als je met je geliefde een drankje gaat doen dan hoef jij je geen zorgen te maken. Het vuur springt over.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

De maand februari staat in het teken van het sterrenbeeld Vissen, komt dit even goed uit. Op 15 februari kan je hier extra gebruik van maken. Onderneem uitjes waar jij plezier van krijgt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Je hebt er vaak een handje van om andere mensen belangrijker te vinden dan jezelf, maar vandaag gebeurt dat voor één keer niet. Zet jezelf op de eerste plek en ga lekker genieten van een dagje spa of een lekkere lunch.

Natuurlijk hoef je deze dag niet alleen te spenderen. Neem gezellig een vriendin mee. Of maak er een date van met degene op wie je al een lange tijd een oogje hebt, wie weet kan dit nog iets worden.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Het is tijd om even het even wat rustiger aan te doen. Je neemt teveel hooi op je vork en voor je het weet loop je over. Het is prima om af en toe even een stapje terug te doen, iets minder sociale verplichtingen en werk kan ook echt wel eventjes wat minder.

Geniet lekker van je eigen gezelschap en overspoel jezelf eens met de liefde die je normaal gesproken aan een ander geeft. Op deze manier ga je ervoor zorgen dat jouw grote crush je op 15 februari ziet staan, en dat is precies wat jij wil.

Stier (21 april t/m 20 mei)

Jij hebt veel sociale vaardigheden, dus daarom heb je een enorm brede vriendenkring met liefdevolle mensen. Op 15 februari ga je dit pas echt merken en kan je goed gebruik maken van hun liefde. Zie je vrienden als een inspiratiebron en wie weet kom je op deze dag wel tot nieuwe inzichten op romantisch vlak. En hoewel je hier niet overdenkt kan dit ongelooflijk goed gaan uitpakken.

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Je bent erg op de toekomst gericht en weet precies wat je wil. In februari kan jij je grote dromen gaan uitschrijven. Als je goed plant kan er zelfs dit jaar al een uitkomen.

Op 15 februari raak je aan de praat met iemand die op dezelfde manier nadenkt over het leven. En hoe goed zou het uitkomen als je al je dromen samen met degene uit kan laten komen. Heb jij al iemand in gedachten? Vraag degene mee uit op de 15e, dit zal verrassend goed uitpakken.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Voor het sterrenbeeld Kreeft staat de maand februari in het teken van nieuwe dingen ontdekken. Een nieuwe kledingstijl, een schildercursus of een leuke stedentrip. Het zou allemaal wel kunnen. Omarm je creativiteit en neem in duik in het onbekende.

Wie weet loop jij 15 februari wel tegen je toekomstige lover aan in Italië tijdens een cursus hoe je pasta maakt.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Voor een Leeuw staat februari in het teken van de relaties tussen je dierbaren. En op 15 februari ga jij hier extra op letten. Je zult de mensen van wie je houdt een blijk van waardering geven en dit naar ze uitspreken. Denk goed na over wie jouw aandacht verdient en ga een lekker hapje eten met degene. Sluit de avond af met een lekker drankje en jouw dag zal niet meer stuk kunnen gaan.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Je hebt geen tijd om al je opties te overwegen. Op 15 februari zul je sneller beslissingen nemen dan normaal, maar juist door dit te doen kom je tot nieuwe ontdekkingen. Met name in je liefdesleven. Volg voor een keer je hart in plaats van je hoofd, want onthoud: ware liefde is niet altijd logisch, juist dat maakt het zo boeiend.

Ga er vol voor en laat niks en niemand je tegenhouden.

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

Het is tijd om jouw dagelijkse routine eens te evalueren. 15 februari is de ideale dag hiervoor. Wanneer je dit hebt gedaan moet je bij jezelf nagaan of dit wel overeen komt met de ‘ideale routine’ die jij in je hoofd voor je ziet. Als dit niet het geval is dan moet je hier misschien iets aan veranderen. Zet de wekker een halfuurtje eerder zodat je wat rustiger aan kan doen in de ochtend. Je zult zien dat dit effect zal hebben op je dag.

Besteed ochtends wat meer tijd aan jezelf. Of natuurlijk aan je lover.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Februari staat voor een Schorpioen in het teken van creativiteit, laat je brein dus vooral lekker zijn gang gaan. Zodra je een creatieve ingeving krijgt, kan je deze het beste meteen opschrijven en uitwerken, want wie weet ben je hem later op de dag wel vergeten. Denk er op 15 februari eens extra over na en ga er wat bewuster mee om.

Februari is niet voor niets de maand van de liefde. Laat de romantiek ook zijn uiting hebben in jouw creatieve plannen, wie weet zorgt dat wel voor een hele originele date met je lover.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Het is tijd om je horizon te gaan verbreden en dan om precies te zijn in je directe omgeving. Werp eens een kritische blik op je huidige woonomgeving en maak voor jezelf duidelijk wat jij hier het allerbelangrijkste in vindt.

Hecht je veel waarde aan je omgeving of vind jij het allemaal wel prima zolang je maar contact hebt met de mensen om wie je geeft? Ontdek dit op 15 februari en zorg ervoor dat je jezelf honderd procent comfortabel voelt in je woonomgeving.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

15 februari is de dag waarop jij even stil gaat staan en de mensen uit je vertrouwde omgeving gaat omarmen. Koop een bosje bloemen voor je moeder, neem je broer of zus mee lunchen, haal je vader op van zijn werk en bak lekkere muffins voor je beste vriendin. Zij zullen dit waarderen en wellicht iets terug doen. Je zult zien dat jij deze dag wordt overspoeld met liefde, want dat verdien je wel een keer.