Liefhebbers van Prince Charming: het is bijna zo ver. Videoland maakte gisteravond bekend wanneer de eerste afleveringen te zien zijn. We hoeven niet lang meer te wachten. Yay.

Prince Charming Videoland
Bron: @diegogonzalezclark

Prince charming Marvin

In het vorige seizoen van Prince Charming was het de eer aan Marvin Wijnans om op zoek te gaan naar zijn perfect match. Ferdi Pool was degene die de competitie won. Geloof het of niet, de twee zijn nog altijd samen en zijn zelfs verloofd. How cute. Het was Ferdi die Marvin ten huwelijk vroeg.

Diego González-Clark

In dit seizoen is het de beurt aan de nu nog single Diego González-Clark. Diego kan voor sommige bekend voor komen. Hij speelde in musicals zoals: Disney’s Aladdin, Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet!, Mamma Mia! en Kinky Boots. Waar Diego ook ontzettend trots op is, is dat hij een alleenstaande vader is van zijn zoontje Sem. Hij vertelt op Instagram dat hij zijn zoontje via een adoptie-traject heeft gekregen en dat het nogal een rollercoaster was.

Prince Charming

Diego heeft dus een leuke baan en een prachtig kindje. Eén ding mist er nog en dat is liefde. Dit is ook de reden waarom Diego besloot om mee te doen aan het programma. Aan Videoland vertelt Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

De opnames zijn inmiddels al afgerond en Diego kon niet voor zich houden hoe hij zich heeft gevoeld. Dat deelt hij op Instagram.

Startdatum

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voordat de afleveringen op Videoland staan. De zoektocht naar liefde van Diego is vanaf 15 december te zien op Videoland. Counting down the days.