Kim en Khloé Kardashian liggen de afgelopen tijd enorm onder vuur. De twee zusjes zijn flink afgevallen en dat lijkt niet op een gezonde manier te zijn gebeurd. We kennen de zusjes natuurlijk als echte sporters met een healthy lifestyle. Dat lijkt helaas veranderd. Dit zijn bizarre dingen die de Kardashians deden om gewicht te verliezen.

Extreme dingen die de Kardashians deden om gewicht te verliezen

De Kardashians hebben vroeger van alles uit de kast getrokken om meer gewicht te verliezen. En dat zijn niet altijd de meest gezonde opties geweest. Wij zetten ze voor je op een rij:

1. Extreme diëten

Kim vertelde eerder dat ze na haar bevalling een dieet volgde om de zwangerschapskilo’s weer te verliezen. Dit deed ze met een extreem voedingsplan, namelijk het Atkins 40 dieet. Dit dieet houdt in dat je niet meer dan 1800 calorieën op een dag eet. Daarnaast bevat je voeding geen koolhydraten.

2. Veel sporten

Als we Kim mogen geloven, hield ze het dieet niet lang vol. Ze ging uiteindelijk weer over op haar normale eetgewoontes met veel junkfood. Wel ging ze hierbij extra veel sporten. Ook Khloé raakte hierdoor geïnspireerd en is meer gaan sporten.

3. Plastic sweatsuit

Kim heeft een plastic sweatsuit gedragen in de hoop zo nog eens een extra paar kilo te verliezen.

4. Extreem veel gewichtsverlies in een korte tijd

Kim vertelde dat ze maar liefst 7 kilo verloor in een periode van drie weken. Dit doordat ze helemaal geen koolhydraten en suiker meer at.

5. Thee in plaats van maaltijden

Ook Khloé pakte het extreem aan. Zij verving hele maaltijden voor een de zogenoemde flat tummy tea.

6. Khloé gebruikt waist trainers

Tijdens het sporten maakte Khloé gebruik van waist trainers. Dit doet meer kwaad dan je denkt en zorgt juist voor een slecht resultaat. Daarnaast kan het andere problemen veroorzaken zoals moeite met ademen.

7. Khloé doet aan jojo-diëten

Met andere woorden: op en af gewicht verliezen en weer aankomen. Niet per se de meest gezonde optie voor je lichaam!

Lees ook: What?! Kim Kardashian zou poep eten om er jong uit te zien