Het fijne van het hebben van onze twee grote online broers MAN MAN en Gewoonvoorhem is dat we met regelmaat van alles leren over het mannelijk geslacht wat we wellicht niet wisten. Een soort inside man die ons alles kan vertellen over hoe mannen denken, wat ze leuk vinden en ook de dingen die ze wel eens doen zonder dat wij er vanaf weten.

dingen die mannen doen FEM FEM

Vandaag een lesje van de boys van MAN MAN over van alles wat mannen doen, maar vrouwen niet weten. You ready?

#1. Een persconferentie geven (weliswaar fictief) over de zojuist gespeelde FIFA 17 wedstrijd: “Het team werkte niet mee … “

#2. Wingman spelen voor één van hun beste vrienden (die nog steeds single is) terwijl ze zelf een vriendin thuis hebben zitten. Zo testen ze gelijk ook even of ze het nog niet verleerd hebben.

#3. Tijdens een gesprek met hun boys 10% harder praten en 15% grappiger proberen te zijn zodra er vrouwen voorbij lopen.

#4. Het laatste voetbalnieuws over hun favoriete club lezen op vijf of zes verschillende nieuwssites. Ondanks dat de nieuwsberichten nagenoeg hetzelfde zijn.

#5. Overdreven hun best doen tijdens het sporten (120% geven bijvoorbeeld), wanneer die ene hete sportchick voorbij loopt.

#6. Terwijl je aan het autorijden bent, doen alsof het je rijexamen is.

#7. Zittend plassen. Dit doen we wanneer ze of ontzettend dronken zijn of ontzettend brak zijn

#8. Wanneer een vrouw (toevallig) naar ze kijkt, dan denken ze meteen dat ze hun wel ziet zitten.

#9. Een Drag-race houden op het moment dat ze voor de stoplichten staan, zonder dat de autobestuurder naast ze het weet. De doen even alsof ze Vin Diesel uit the Fast and the Furious zijn. 

#10. Tijdens het plassen denkbeeldige figuren proberen te maken.

Lees hier ook wat mannen vinden van het gedrag van vrouwen.