Het is weer zo ver. Valentijnsdag. De dag die je samen met je geliefde wil doorbrengen. Misschien hechten jullie niet zoveel waarde aan Valentijnsdag en zijn jullie verder niets van plan, maar voor de tortelduifjes onder ons hebben we wat leuke ideeën op een rijtje gezet.

date-valentijnsdag-femfem

Herbeleef jullie eerste date

Niets is leuker dan het ophalen van de herinneringen van jullie eerste date samen. Nóg leuker is om deze date nog eens samen te beleven. Misschien gingen jullie wel eten bij een lekkere Italiaan in de stad of hebben jullie een ander uitstapje gemaakt die jullie nog eens over willen doen. Dan is dit je kans!

Indoor skiën

Voor de actieve mensen onder ons is het ook leuk om een bezoekje te brengen aan Skidome. Door samen de beginselen van het skiën of snowboarden te leren, belanden jullie over een tijdje misschien wel samen op de piste in Oostenrijk.

Overnacht in een wellness hotel

Laat je lekker verwennen door een massage of spring samen in een jacuzzi. Een wellness hotel is de ultieme plek om even tot elkaar te komen en te ontspannen. Boek er meteen een overnachting bij en jullie Valentijnsdag is gegarandeerd geslaagd.

Spring de auto in

Doe lekker spontaan en rijd samen naar een onbekende stad toe. Of het nu in Nederland is of in Frankrijk, maakt niet uit. Het is altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken en zeker samen.

Maak een bucket-list

Als jullie geen zin hebben om de deur uit te gaan, kunnen jullie wel alvast fantaseren over plannen in de toekomst. Stel samen een bucket-list op met dingen die jullie nog graag willen doen. Misschien is dat wel het beklimmen van een berg of het bezoeken van een tropisch eiland. Schrijf het op en voer deze in de toekomst uit.

Diner voor 2

Uiteindelijk gaat liefde natuurlijk door de maag en is het dus een leuk idee om samen te koken. Maak samen jullie favoriete maaltje klaar en eet het vervolgens op onder het genot van een lekker glaasje prosecco.

Dagje naar de dierentuin

Zijn jullie beide gek op dieren? Breng dan eens een bezoekje aan de dierentuin. Wandel hand in hand door het park en geniet van de schattige aapjes en mooie tijgers. Daarbij kunnen jullie ook nog een hoop leuke foto’s maken samen.

Indoor picknick

Als jullie geen zin hebben om de kou te trotseren, kunnen jullie ook lekker binnen blijven. Maak lekkere hapjes samen en pak een hoop kussens en dekens om het indoor picknicken te laten beginnen! Vervolgens kun je samen ook nog een leuke film kijken.

couple-love-femfem

Vier je Valentijnsdag dit jaar alleen? Geen zorgen. Hier vind je de leukste cadeautjes om aan jezelf te geven.