Tussen de lakens duiken met je partner is superfijn – zeker met een vaste partner die begrijpt wat jouw behoeften zijn. Er zijn namelijk dingen die mannen alleen in bed doen als ze je écht leuk vinden. Oelala.

Tekenen tijdens seks dat iemand je écht leuk vindt
Bron: Friends

Hij blijft maar naar je kijken

Het maakt niet uit in wat voor positie jullie zitten, liggen of staan, he can’t stop looking at you! Dit maakt het hele avontuurtje nóg intiemer.

Hij noemt je naam tussen de lakens

Wanneer hij je naam noemt in bed is hij helemaal weg van je. Het geeft echt het teken dat jij echt even het gevoel hebt dat je van hem bent. En geef nou toe, jouw naam uit zijn mond klinkt toch super goed?

Hij geeft je wat je wil

Wanneer jullie samen tussen de lakens liggen vindt hij jouw genot een stuk belangrijker dan die van hem zelf. Als jullie samen zijn, verandert hij direct in een pleaser. Deze hete avond is dus voor jou echt optimaal genieten. Vergeet je niet om hem ook een beloning te geven voor al z’n harde werk?

Zoen vol passie

Een man die jou écht leuk vindt, zoent je vol passie. Al de liefde die hij voor je voel, gooit hij in de zoen. Normaal vinden mannen een zoen niet extreem belangrijk, maar bij jou kan die er maar niet mee ophouden. Dit is te lief toch?

Hij blijft je na het kroelen nog even knuffelen

Na het hoogtepunt trekt hij niet gelijk weer z’n broek aan om vervolgens naar huis te gaan, maar hij blijft nog bij je in bed liggen om te knuffelen. Hij kan geen genoeg van je krijgen en houdt je het liefst de hele nacht in z’n armen.