Wil je de band met je partner versterken? Wij hebben tien activiteiten op een rijtje gezet. Sommige van deze activiteiten kunnen in eerste instantie gezien worden als saai en alledaags. Maar je zult ontdekken dat het de eenvoudige en bescheiden activiteiten zijn, die je band helpt te versterken.

Bron: Unsplash

1. Reis samen naar het buitenland

Reizen gaat niet alleen om het Instagram-waardig eten, de mooie uitzichten en de schattige foto’s met je lover. De ultieme relatietest is naar het buitenland reizen. Je moet plannen en weten waar je heen wilt met iemand die een andere persoonlijkheid en voorkeuren heeft dan jij. Reizen zorgt ervoor dat je als een team werkt. Jullie zullen compromissen sluiten en een manier moeten vinden om er een leuke tijd van te maken in een land waar je taal niet spreekt.

2. Leef een tijdje samen

Samen slapen blijft spannend. Nog een nacht of twee erbij is leuk, maar wanneer een stel in dezelfde ruimte gaat wonen, wordt het interessant. Twee mensen met verschillende huishoudelijke gewoontes in één huis plaatsen kan aan het begin voor conflicten zorgen. Waar zijn je spullen gebleven, en waarom heeft je partner niet gekookt terwijl hij of zij vrij was? Dit is echter een van die dingen die koppels samen moeten doen om te ervaren hoe flexibel ze zijn. Het geeft jullie inzicht in hoe het is om voor een lange periode bij elkaar te wonen. Jullie zullen een andere kant van de relatie ervaren. Probeer daarom voor een korte tijd “huisje spelen” om elkaar beter te leren kennen.

3. Neem samen een huisdier

Het nemen van een huisdier is een goede manier om te wennen aan de verantwoordelijkheden – en mogelijkheid – om later samen kinderen op te voeden. Net als kinderen heeft een huisdier aandacht en zorg nodig. Neem een huisdier als ’testbaby’, jullie zullen hierdoor automatisch een team vormen. Dan zijn jullie in ieder geval voorbereid voor de toekomst!

Bron: Unsplash

4. Renoveer jullie plekje

Een woningrenovatieproject vraagt ook heel wat team spirit. Waar liggen jullie voorkeuren en zijn jullie bereid om compromissen met elkaar te sluiten? Wie doet wat? Het geeft jullie allebei in één keer een duidelijk beeld van elkaars toewijding aan een project en elkaar.

5. Koop samen woonartikelen

Winkelen als stel gaat niet altijd even goed. Jullie hebben natuurlijk een eigen smaak en voorkeur. Maar nogmaals: compromissen sluiten. Een belangrijk iets in een relatie. Koop samen nieuwe woonartikelen waar jullie beide mee eens zijn. Zo hebben jullie ergens om naar uit te kijken in plaats van dat je al je oude zooi naar jullie eerste woning moet mee nemen.

6. Hobby

Ga samen naar kooklessen, leer een soort vechtsport of ga samen een nieuwe taal leren. Een nieuwe hobby ontdekken is niet alleen tijdsbesteding, maar geeft je ook de kans om te binden met je partner. Gedeelde hobby’s zijn een goede manier om contact te maken en meer tijd samen door te brengen.

7. Blijf samen fit

Ga samen naar de sportschool en blijf in een goede shape. Het is niet alleen goed om je band te versterken, maar ook de aantrekkingskracht. Zien dat je partner bezig is om voor jou sexy te blijven, kan een goede motivatie voor je zijn. Niet alleen dat, het feit dat je partner je vergezelt terwijl je eigenlijk te moe bent om nog iets te doen, is het gemakkelijker te dragen. Het is zo veel leuker dan het allee te doen!

@by_isabelyvonne

@Michael ❤️‍🔥 (Tiktok I am 23 years old) #gymcouple #couplegoals #fypシ #foryou #gymtok #gymmotivation #gymrat #gymfreak #fittok #gymcouplesgoals #gymcrush #gymgirl #squats #foryoupage #viral #cutecouple

♬ Under the Influence x Renegade Sped Up – DJ L BEATS

8. Ga samen op nostalgiereis

Nostalgiereizen zijn vrij eenvoudig. Neem je partner mee naar een plek uit je verleden die betekenisvol voor je is. Het kan bijvoorbeeld je oude middelbare school zijn, de plek waar je elkaar voor het eerst ontmoette, of dat oude koffiezaakje waar je parttime werkte. Geniet van het eten en drinken, deel onvergetelijke verhalen of breng de dag door op een plek die in het verleden veel voor jullie betekende.

9. Praat over jullie fantasieën

Deel met elkaar jullie diepste steamy fantasieën en bespreek het één keer in de zoveel tijd. Sommige koppels vinden dat lastig, bang om raar aangekeken te worden. Wie weet: misschien waren die zorgen nergens voor nodig en deelt je partner dezelfde fantasieën. En je kunt ze proberen om je leven in de slaapkamer op te fleuren. Praten over jullie fantasieën is een goede manier om dingen in bed te verbeteren en elkaars voorkeuren te leren kennen.

10. Vier een willekeurige, maar belangrijke gebeurtenis

In alle relaties vieren we ons jubileum. En dat is meer dan terecht, het is leuk om elkaar in het zonnetje te zetten en de dag dat jullie bij elkaar zijn gekomen, of getrouwd zijn te vieren. Maar waarom kiezen jullie niet een willekeurige, maar belangrijke gebeurtenis? Nog een reden om iets te vieren, toch?